Vacature Vrachtwagenchauffeur binnenland - Ter Aar

Ter Aar

Werktalent
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Ben jij de kilometervreter die ook graag fit wil blijven? Dan hebben wij de baan voor jou als Vrachtwagenchauffeur binnenland bij Groene Hart Logistics!

Over de functie

Binnen deze leuke functie rijd jij als chauffeur dagelijks vanuit Ter Aar met een nieuwe vrachtwagen naar klanten. Soms alleen en soms met een collega.

Aangezien zij in heel Nederland leveren zal je dus op veel verschillende plekken komen. De werkweek is van maandag t/m vrijdag, het weekend heb je dus voor jezelf. Jouw dag begint vroeg en is tot aan het eind van de middag, maar ook vaak daarna, klaar. Perfect dus voor iemand die voldoende uren wil werken maar graag het weekend met familie/vrienden wil doorbrengen of tijd spendeert aan een hobby!

Als vrachtwagenchauffeur bij GroeneHart rijd je altijd met goede voertuigen, het wagenpark is net vernieuwd en dit maakt dat je niet snel langs de kant zal komen te staan.


Wat wij vragen

 • Je bent in het bezit van een geldig C rijbewijs met Code 95;
 • Het talent om foutloos te manoeuvreren met een C voertuig;
 • Je bent woonachtig binnen een straal van 30km van Ter Aar;
 • Je vindt het niet erg om op jezelf aangewezen te zijn.
Wat wij bieden

 • €13,33 bruto per uur, afhankelijk van je ervaring;
 • Direct in dienst bij GroeneHart;
 • Fulltime vaste functie met uitzicht op een vast contract;
 • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiebijslag (op basis van een fulltime dienstverband);
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een stipte en correcte uitbetaling van je salaris;
 • Goede bij- en nascholingsmogelijkheden, bijvoorbeeld voor je Code95, VCA of ADR.
Over het bedrijf

Werken bij Groene Hart Logistics als vrachtwagenchauffeur betekend werken bij een nationale logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in het transport van o.a. meubels en keukens. Zij onderscheiden zich door een no-nonsense en enthousiaste bedrijfscultuur, waar vakmanschap en ervaring hoog in het vaandel staan. Wegens groei is het bedrijf onlangs van Alphen aan den Rijn naar een grotere vestiging in Ter Aar verhuisd, omdat inmiddels uitgegroeid zijn tot professionele, grensverleggende en klantgerichte organisatie waar zij trots op kunnen zijn. Op de vestiging in Ter Aar werken zij met ongeveer 10 medewerkers waardoor de lijnen kort zijn en de sfeer familiair.
Goed bereikbaar vanaf Schiphol - Leiden - Utrecht.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Vrachtwagen (C)
Salarisinformatie Bruto € 13,33 p/u
Bedrijfsomschrijving Bij WerkTalent mag je gewoon je verhaal vertellen. Wat jij leuk vindt. Wat jij wilt bereiken. En waar jij goed in bent.

Wij bemiddelen geen cv’s, maar mensen. Wij geloven in persoonlijke aandacht. Daar maken wij het verschil! Wij vinden direct contact belangrijk. Zodat we de beste match kunnen maken.

lees meer

Contactpersoon Laura Schutte
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Vrachtwagenchauffeur C in Ter Aar