Vacature Huisarts carrièreswitch richting verzekeringsgeneeskunde Tilburg

Tilburg

BKV
  • BKV Bedrijfsprofiel
  • Universitair of hoger
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • 24 - 38 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Spreekt dit jou aan?

Als huisarts kun jij jouw brede medische kennis inzetten binnen de verzekeringsgeneeskunde. Dit doe jij net over de grens in Tilburg!


Jouw nieuwe baan

Door jouw expertise in te zetten, zorg jij dat organisaties en instellingen kunnen blijven draaien en draag jij bij aan een gezonde (werk)toekomst van hun werknemers. In deze functie ben jij de sociaal medisch specialist op het gebied van geneeskunde en recht. 

Uniek aan deze baan is dat jij voldoende tijd krijgt voor je cliënt en met een grote diversiteit aan ziektebeelden te maken krijgt. De uitdaging vind jij in het maken van een goede, weloverwogen beoordeling die recht doet aan de situatie.

Je start met een korte, praktijkgerichte opleiding van zes tot acht weken. Hierna werk jij onder supervisie van een ervaren verzekeringsarts; jouw persoonlijke aanspreekpunt die je coacht op jouw waardevolle competenties en gesprekstechnieken.

Werken is belangrijk, maar het moet wel lukken. Dankzij jouw vakkennis kan iemand straks weer verder óf weet waar hij of zij aan toe is.


Jouw nieuwe werkplek

Inmiddels is verzekeringsgeneeskunde al achttien jaar het vak van deze overheidsinstelling met als doel: een voorbeeld zijn in het ontwikkelen van de sector arbeid en gezondheid. Het samenwerkingsverband met universiteiten en onderzoekinstituten maakt het werk en jouw werkomgeving alleen maar unieker.

Wil jij werken in een dynamische omgeving met betrokken collega's, zonder de hectiek van het draaien van diensten? Dan is deze werkplek ideaal voor jou!


Wat breng je mee?

De verzekeringsgeneeskunde is bij uitstek geschikt voor huisartsen. De meest ideale arts binnen de verzekeringsgeneeskunde beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Jij toont begrip, zodat cliënten zich gehoord voelen en bent in staat een vertrouwelijke sfeer neer te zetten. Iemand die bij jou de spreekkamer uitloopt, hoeft het niet eens te zijn met de beslissing die je hebt gemaakt, maar snapt wel waarom je deze beslissing genomen hebt. 

Daarnaast…

  • beschik jij minimaal over een afgeronde opleiding geneeskunde en sta je ingeschreven in het BIG-register (in België het RIZIV);
  • sta jij stevig in je schoenen;
  • ga jij deze uitdaging aan met een houding die wordt gekenmerkt door deskundigheid, respect, overtuigingskracht en integriteit;
  • ben je in staat een VOG voor te leggen (in België een getuigschrift goed gedrag en zeden). Wij kunnen je helpen bij de aanvraag.
Arbeidsvoorwaarden

Jij krijgt een contract voor 24 tot 38 uur per week. Je draait geen diensten. In deze functie werk jij zowel thuis als op kantoor. Als jij in een andere regio woont, is deze functie ook door jou goed in te vullen. Je hoeft niet iedere dag onderweg te zijn en kunt jouw agenda zo plannen, dat je buiten de files reist.

Jouw salaris wordt bepaald aan de hand van jouw opleiding en ervaring en bedraagt minimaal 4.443 euro en maximaal 6.151 euro bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek.. 

Twijfel je nog? Loop een dag vrijblijvend mee bij deze organisatie!


Verdere informatie

Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op met Consultant Healthcare Carlijn de Nijs via + 31 888 – 22 55 88. Je mag ook een bericht sturen via WhatsApp: + 31 6 – 41 03 53 58 of per mail via [email protected]

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Geef je baanwensen door via de job alert, dan ontvang je passende vacatures.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.443 - € 6.151 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn BKV: al sinds 1997 hét bureau in de zorg. Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een baan en zorgorganisaties met het invullen van hun vacatures. En zo willen wij, samen met jou, de zorg in binnen- en buitenland verbeteren. Door onze jarenlange ervaring in de zorg weten wij precies wat er waar speelt. En deze kennis zetten wij graag in om jou te helpen bij jouw loopbaan of capaciteitsvraagstuk(ken). Wat kunnen we voor jou betekenen?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Huisarts in Tilburg Bekijk alle soortgelijke vacatures