Vacature Klantenservice medewerker logistiek - Tilburg

Tilburg

Work-on
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Vacaturebeschrijving:
Als klantenservicemedewerker logistiek komen voor jou 2 werelden samen. Je dagen vliegen voorbij terwijl jij volop in contact staat met vele internationale klanten. Zodra zij met logistieke vragen zitten sta jij aan. Waar is pakketje .. nu en wanneer komt het aan? Op hoeveel vertraging moet ik rekenen nu het gesneeuwd heeft? Dit is slechts een kleine greep uit de vele vragen die jou te wachten staan. Via de mail of over de telefoon schakel je dagelijks met een groot aantal opdrachtgevers. Het leukste aan al die vragen? Dat je de antwoorden hebt. Voor of na het doen van enig onderzoek. Onderweg bouw je een mooie band op met al je contactpersonen en ook de vele chauffeurs leren dat ze op jou kunnen rekenen. Stuur jij je carrière graag in deze richting? Lees dan zeker nog even door.

Waar kom jij te werken?
Ik mag wel zeggen: aan de hoofd van een grote logistieke operatie! Het hart hiervan tref je aan in Tilburg. Vanuit hier ga je onderdeel uitmaken van een specialist op het gebied van logistieke processen. A.k.a. het vervoeren van grote en kleinere pakketten namens tal van mkb bedrijven. Ga je dit alleen doen? Zeker niet. Samen met een team van 10 andere customer servicemedewerkers vorm jij een sterk elftal. De onderlinge sfeer is open en toegankelijk. Iedereen loopt gemakkelijk bij elkaar binnen. Ondanks de groei die intern heeft plaatsgevonden is de familiaire oorsprong zodoende springlevend. Aan uitdaging geen gebrek om jouw logistieke passie naar een volgend niveau te tillen!        

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Zie een werkdag maar eens uit te schrijven op papier. Geen abc'tje. Al kan een poging wagen nooit kwaad. Jij gaat je dagelijks bezighouden met: 

 • het stuk klantcontact richting vele opdrachtgevers. Jij bent hun eerste en belangrijkste aanspreekpunt. Via telefoon of mail, bij jou zijn ze aan het juiste adres
 • je verhelpt vastlopers, denkt mee met de klant en laat ieder logistiek proces zo soepel en snel mogelijk verlopen
 • procesverbeteringen. Ontdek je een patroon in de voorkomende vertragingen? Dan is het tijd deze aan te kaarten en te zoeken naar een oplossing
Herken jij jezelf hierin?

Ben jij de starter die ik zoek? Dan moet het afvinken van het volgende rijtje geen probleem zijn. Jij: 

 • hebt een hbo opleiding afgerond en staat klaar om je carrière een vliegende start te geven 
 • bent 40 uur per week beschikbaar
 • woont in Tilburg of omgeving
 • gaat lekker op een beetje hectiek en een hoge werkdruk
 • denkt altijd in oplossingen en hebt affiniteit of ervaring met logistiek(e processen) 
Wat krijg je ervoor terug?

Ook de tegenprestatie voor al je inzet mag er zijn. Zo ben jij o.a. zeker van: 

 • een maandelijks salaris tot €2800.-. Afgestemd o.b.v. kennis en ervaring 
 • meer dan genoeg vakantiedagen. Wanneer je belooft terug te komen 
 • alle ruimte en aanmoedigingen om jezelf te ontwikkelen a.d.h.v. diverse opleidingen en trainingen
 •  vergoeding van je reiskosten wanneer je deze maakt

Zo, dat was hem. Ben jij onderweg naar deze rol als klantenservice medewerker logistiek? Klik dan op de onderstaande button en ik help je graag met de laatste meters. 

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.800 p/m
Bedrijfsomschrijving Work-on studentenuitzendbureau is opgericht op een studentenkamer door twee studenten, Roderic en Frank. Roderic en Frank zaten toen nog op een zolderkamer in Utrecht. Met een uitgesproken mening over hoe er werd omgesprongen met jong talent zijn ze aan de slag gegaan. Studenten kunnen immers veel meer dan alleen bedienen!
Uitgegroeid tot volwaardig HR-Partner

Door de jaren heen zijn we enorm gegroeid. Niet alleen in personeelsaantal maar, voornamelijk, in kennis en ervaring. Waar Work-on in 1999 nog stond voor studenten uitzendbureau is dat vandaag de dag allang niet meer zo. Wij zijn, en worden gezien als, een volwaardige HR-Partner. En daar zijn we trots op!
Twintig jaar ervaring

In twintig jaar maak je een hoop mee. Van een stressvolle situatie waarbij je vandaag een geschikte kandidaat nodig hebt tot dat ontzettend lastige functieprofiel waar de juiste persoon niet voor lijkt te bestaan; we've been there. De opgedane ervaring is ontzettend waardevol voor toekomstige uitdagingen. Hoe lastig je probleem ook is wij kunnen je (bijna) altijd helpen. Wij zetten onze kennis en kunde graag voor je in!
WIL JIJ BIJ ONS WERKEN?

lees meer

Contactpersoon Michiel Faasse
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Klantenservice Medewerker in Tilburg