Vacature Chauffeur CE – Tilburg

Tilburg

Flex-in
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Dankzij jouw aanlevering hoeft niemand meer een tekort te hebben aan hun lievelingsproduct. Je maakt gebruik van een modern en goed onderhouden vrachtwagenpark, waardoor je steeds van een comfortabele rit geniet. Jij staat als vrachtwagenchauffeur centraal en je ondervindt steun via diverse opleidings- en cursusmogelijkheden voor jouw verdere ontwikkeling. Lijkt dit jou interessant? Lees dan verder.


In deze functie is jouw hoofdtaak ervoor zorgen dat mensen hun dagelijkse boodschappen kunnen doen. Op één van de standplaatsen laad jij de rolcontainers naar eigen inzicht. Vervolgens breng je deze naar de supermarkt. Er komen ook DC naar DC ritten voor.

Je rijdt voornamelijk doordeweeks, maar bent bereid om 2 keer per 4 weken op een zaterdag of een zondag te werken.

Standplaatsen: Tilburg (AH)

lees meer

Gestelde eisen
 • Rijbewijs CE + Code 95;
 • Digitale bestuurderskaart;
 • Aantoonbare ervaring als vrachtwagenchauffeur;
 • Sociaal en klantgericht;
 • Stressbestendig;
 • Bereidheid om soms in het weekend te werken.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Vrachtwagen aanhanger (CE)
Extra informatie
 • Werk voor langere tijd met kans op een vaste aanstelling;
 • Salaris conform TLN cao, afhankelijk van de ervaring;
 • Keuze uit wekelijkse of vierwekelijkse verloning;
 • Gedegen inwerkperiode;
 • Een afwisselende zelfstandige functie;
 • Persoonlijke begeleiding vanuit Flex-in.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten over deze of een van onze andere vacatures? Neem vrijblijvend contact op via 075 2300100 of [email protected] voor meer info. We hopen snel iets van je te horen!

Vacaturenummer: 208

lees meer

Bedrijfsomschrijving Flex-in Uitzendgroep is hét uitzendbureau voor transport en logistiek!

Onze missie
In de altijd hectische transport- en logistieke sector gaat Flex-in Uitzendgroep tot het uiterste om uw personeelsproblemen op passende wijze op te lossen. Het is ons doel om met deze geboden oplossing zowel de flexwerker als de klant naar volle tevredenheid te helpen. Kortom hét uitzendbureau voor transport en logistiek waar bedrijven en chauffeurs met een gerust hart gebruik van kunnen maken.

Onze visie
Flex-in Uitzendgroep is niet zomaar een uitzendbureau, wij zijn het verlengstuk van de vervoerder. Door onze jarenlange ervaring van meer dan 10 jaar weten we inmiddels goed wat de klanten èn de flexwerkers van ons verwachten. Flex-in blijft continue bezig met ontwikkelen om zo uit te groeien naar de meest betrouwbare en stabiele uitzender in de transport. Geen loze beloftes, maar gewoon nakomen wat we zeggen. Flex-in staat altijd klaar voor wat dan ook, wanneer dan ook.

Onze kernwaarden
Flex-in is een flexibel, informeel, en kwalitatief hoogstaand uitzendbureau. Wij luisteren altijd aandachtig naar de wensen van de klant en onze flexwerkers. Hierbij hoort wederzijds vertrouwen en een persoonlijke aanpak. In de loop der jaren hebben we geleerd dat betrouwbaarheid en er altijd zijn onze belangrijkste kernwaarden zijn.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Chauffeur CE in Tilburg