Vacature Logistiek medewerker, fulltime, Tilburg

Tilburg

XPEL B.V.
 • XPEL B.V. Bedrijfsprofiel
 • Geen opleiding vereist
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Interesse in de Automotive industrie en affiniteit met Logistiek en Productie? Daarbij ook nog eens op zoek naar een leuke job met uitzicht op een vast dienstverband? Check dan onze vacature en kom werken bij XPEL!

Dit is je rol
Als Logistiek Medewerker voor de XPEL locatie in Tilburg verzorg je alle taken die nodig zijn om de verwerking en uitlevering van orders te realiseren. Naast de logistieke taken als order verwerking bedien je plotters/snijtafel waarmee lakbeschermingsfolie op maat wordt gesneden voor onze klanten. Je bent actief in het zo efficiënt mogelijk verwerken van deze orders en je vindt het een uitdaging om veel verschillende werkzaamheden uit te voeren.

Dit biedt XPEL
XPEL biedt jou een zeer veelzijdige baan in een groeiende organisatie en in een dynamische omgeving. Bij deze functie is er veel ruimte om, in overleg met de Operations Manager, op jouw manier invulling te geven aan de taken die verricht moeten worden. Het salaris voor de Logistiek Medewerker is marktconform en werktijden zijn van 8:30 tot 17:00.
Secundaire arbeidsvoorwaarden:
 • Pensioen;
 • 25 vakantiedagen;
 • Vakantiegeld;
 • Een goed startsalaris € 2.000,-;
 • Trainingen om je op professioneel vlak verder te ontwikkelen.
Interesse?
Voor nadere informatie over de rol van Logistiek Medewerker kun je via email contact opnemen met Verdi van Rijthoven ([email protected]). Ben jij de kandidaat die wij zoeken en wil jij de uitdaging aangaan? Laat dan snel je CV en motivatie achter door op de 'Solliciteer' button te klikken!
 

lees meer

Gestelde eisen Dit neem je mee
Het spreekt vanzelf dat je uitstekend in staat bent om processen te structureren en het overzicht te bewaren in een hectische en dynamische omgeving. Je bent zeer klantgericht en commercieel ingesteld. Je bent een daadkrachtige persoonlijkheid die het werk al van ver ziet aankomen en meteen de mouwen opstroopt. Onze Medewerker Logistiek is positief kritisch en durft anderen aan te spreken. Je kunt tegen een stootje en laat je niet snel gek maken. Je werkt zeer zelfstandig en je neemt zelf initiatieven om bijvoorbeeld efficiëntere werkmethoden te introduceren. Je bent bovendien een prettige teamspeler met gevoel voor humor. Verder voldoe je aan het volgende:
 • Je hebt minimaal een MBO opleiding met voorkeur in de richting van logistiek;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol in een productie of logistieke omgeving;
 • Bij voorkeur in het bezit van een heftruck rijbewijs.
 • Je bent bekend met de gangbare Office Pakketten en niet vreemd met ERP systemen;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Het hoofdkantoor van de wereldwijde XPEL-organisatie is XPEL Inc (NASDAQ: XPEL), gevestigd in San Antonio, Texas, USA. Het bedrijf produceert, verkoopt en distribueert Automotive producten zoals lakbeschermingsfolie, keramische coating, zonwerende raamfolies en aanverwante producten (www.xpel.com). De XPEL-vestiging in Nederland is de Europese hoofdvestiging en gericht op de rechtstreekse verkoop van complete turn-key oplossingen aan onafhankelijke installateurs, distributeurs en autoproducenten in Europa en Rusland. Naast het leveren van producten verzorgt XPEL in Nederland opleidingen voor het installeren van de folies, het verlenen van toegang tot software met patronen en marketing ondersteuning. Binnen het verzorgingsgebied van XPEL Nederland hebben we eigen vestigingen in Engeland, Slowakije en Duitsland welke vanuit ons centrale magazijn in Nederland worden geleverd en ondersteund.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Verdi van Rijthoven
0650849347
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Logistiek Medewerker in Tilburg