Vacature Verkoopadviseur - Tilburg

Tilburg

Louwman Group
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Als verkoper bij Louwman Group geef jij de klant een warm welkom en weet je vertrouwen te creëren om de verkoop te realiseren. Hierbij krijg je veel vrijheid om jouw rol in te vullen zoals jij dit wil! En natuurlijk heb je net zoveel passie voor auto’s als wij.

Wat ga je doen?
Jouw dag als verkoopadviseur bestaat voor ongeveer de helft van de tijd uit geplande afspraken voor de verkoop van de auto’s maar ook voor de aflevering van de auto’s die je reeds verkocht hebt. Verder leg je telefonisch en per mail contact met jouw klantenbestand om de relatie te onderhouden, bijvoorbeeld om te vragen of de onderhoudsbeurt naar volle tevredenheid is uitgevoerd of ze warm te maken voor de aanschaf van een nieuwe wagen.

(Potentiële) klanten die op de vestiging binnenlopen heet jij welkom. Je weetsnel hun vertrouwen te wekken en te achterhalen wat de behoefte is. Je ziet en creërt kansen om zo de verkoopfunnel optimaal gevuld te houden. Bovendien weet jij als als geen ander hoe belangrijk die eerste indruk is en je doet er dan ook alles aan om dit goed te laten verlopen!

Momenteel zoeken we voor de vestiging in Tilburg een verkoopadviseur voor het merk Toyota. Bij Louwman Group kies je voor een carrière met stabiliteit maar ook voor een toekomst vol ontwikkelkansen. 


Wie ben jij?
Als verkoper ben je iemand die creatief in kansen creëren is, proactief in het benaderen van de klanten en zelfstandig werkt. Dat is ook precies wat de rol leuk maakt! Je bent sterk in klantcontact en focust daarbij ook op lange termijn relatiebeheer. Je kunt goed luisteren naar de klant en weet een vertrouwensband te realiseren. Daarbij:

  • beschik je over een afgeronde MBO- of HBO opleiding, in commerciële richting, bijv. IVA business-school;
  • heb je al meerdere jaren ervaring in de retail als verkoper, bij voorkeur binnen de automotive;
  • ben je in staat om je te verplaatsen in alle doelgroepen.

 Wat mag je van ons verwachten?

  • Een basissalaris tussen de €2542,- en €3076,-  bruto per maand op basis van 40 uur per week;
  • een riante provisieregeling;
  • een auto van de zaak;
  • meerdere aantrekkelijke personeelsregelingen waaronder korting op het kopen van een (nieuwe) eigen auto en op het onderhoud ervan.

Wil jij als Verkoopadviseur meebouwen aan de toekomst van Louwman Group? Kom ook verder en solliciteer direct!

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Bij Louwman Group, een 100% familiebedrijf, werken we vanuit onze missie: Passie om mensen te bewegen. Klanten, medewerkers en de samenleving staan voorop in alles wat we doen.

Samen met 3.000 collega's voelen we ons verantwoordelijk om de best passende mobiliteit te bieden. Dat doen we door continue te verbeteren. Want samen zijn we Louwman!

lees meer

Contactpersoon Kevin Middel
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Verkoopadviseur in Tilburg Bekijk alle soortgelijke vacatures