Vacature Allround klantenservice medewerker - Tilburg

Tilburg

Work-on
 • Work-on Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Tijdelijk contract / Vast contract
 • 38 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Vacaturebeschrijving:

Dagelijks contact met de meest uiteenlopende klanten en de verantwoordelijkheid over het afhandelen van orders van A tot Z. Dat is de korst mogelijke samenvatting van deze tijdelijke functie als allround klantenservice medewerker. Zeg ik allround, dan bedoel ik ook allround. Van het aannemen van de vele dagelijkse orders tot het daadwerkelijke verzenden van de bestellingen zelf. Dit is geen klassieke klantenservice job. Eerder een deluxe versie. Wat hierin van jou gevraagd wordt? Dat je, samen met je team, zorg draagt voor het volledige order proces. Bestellingen aannemen, administratief verwerken, klaar zetten voor verzending, plus het versturen zelf. Dit wordt jouw taak, jouw toko. Betreft het een tijdelijke job? Voorlopig. Met uitzicht op een langer verblijf? Dat zeker. Je vervangt een collega vanwege een zwangerschapsverlof, maar krijgt volop de ruimte om je te bewijzen. Slaag je hierin? Dan volgt de beloning vanzelf. Krullen je mondhoeken nu al naar boven? Die grijns kan nog veel groter. Let maar op..  


Waar kom jij te werken?

Voor deze tijdelijke job ga jij in no-time je draai vinden in Tilburg. Waar precies? Bij een specialist in het ontwikkelen van gebitsprotheses. En het bijzondere? Het gehele proces vind digitaal plaats. Klinkt baanbrekend omdat het dit ook is. Als dochteronderneming van een Amerikaans bedrijf is deze organisatie de eerste binnen Europa die dit op deze wijze doet. Hoe het zit met de werksfeer? Je toekomstige collega's hebben het mij persoonlijk bevestigd: Ben jij goed voor iedere klant, is deze werkgever goed voor jou. Dit alles in een ontspannen sfeer waar men vanuit verschillende afdeling graag even bij elkaar naar binnen loopt. In totaal krijg je te maken met 4 directe collega's en 1 leidinggevende op jouw afdeling. Open, direct en eerlijk. . Gevalletje: taboes zijn taboe zeg maar. 


Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Bellen, bellen, bellen. Al is dat wat kort door de bocht. Wat zeker is, is dat jouw dagen draaien om klantcontact en de werkzaamheden daar omheen. De grootste prioriteiten die je hierin tegenkomt? Die zet ik voor je op een rijtje: 

1: het aannemen en juist verwerken van vele dagelijkse orders. Ook de bijkomende administratieve taken neem je op je  

2: alle orders seal je, boek je op een juiste manier in, maak je klaar voor verzending om ze vervolgens daadwerkelijk te verzenden  

3: een stukje aftersales. Is een verzonden order op tijd en naar tevredenheid ontvangen? Jij komt er achter 


Herken jij jezelf hierin?

Lang verhaal kort, jij: 

 • volgt momenteel een hbo studie of hebt deze inmiddels afgerond
 • bent de komende maanden 38 uur per week beschikbaar 
 • woont op woon/werkafstand van Tilburg
 • staat bekend als klantvriendelijk, empathisch en communicatief vaardig
 • eerder ervaring in een vergelijkbare rol? Dan scoor je bonuspunten
Wat krijg je ervoor terug?

De beloning voor je inzet is al volgt: 

 • salaris. €2.200.- o.b.v. een werkweek van 38 uur 
 • vergoeding van je reiskosten wanneer je deze maakt
 • tijd voor jezelf. In de vorm van meerdere vakantiedagen
 • volop ruimte om waardevolle werkervaring op te doen en je gesprekstechnieken te ontwikkelen 
 • de intentie om op lange termijn met elkaar door te gaan  
 • niet te vergeten: een fijne band met je betrokken collega's

Zo, dat was hem. Staat er na al het bovenstaande inmiddels ook een grote glimlach op jouw gezicht? Solliciteer via de onderstaande button en dan zie ik jou en je smile snel! 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Work-on studentenuitzendbureau is opgericht op een studentenkamer door twee studenten, Roderic en Frank. Roderic en Frank zaten toen nog op een zolderkamer in Utrecht. Met een uitgesproken mening over hoe er werd omgesprongen met jong talent zijn ze aan de slag gegaan. Studenten kunnen immers veel meer dan alleen bedienen!
Uitgegroeid tot volwaardig HR-Partner

Door de jaren heen zijn we enorm gegroeid. Niet alleen in personeelsaantal maar, voornamelijk, in kennis en ervaring. Waar Work-on in 1999 nog stond voor studenten uitzendbureau is dat vandaag de dag allang niet meer zo. Wij zijn, en worden gezien als, een volwaardige HR-Partner. En daar zijn we trots op!
Twintig jaar ervaring

In twintig jaar maak je een hoop mee. Van een stressvolle situatie waarbij je vandaag een geschikte kandidaat nodig hebt tot dat ontzettend lastige functieprofiel waar de juiste persoon niet voor lijkt te bestaan; we've been there. De opgedane ervaring is ontzettend waardevol voor toekomstige uitdagingen. Hoe lastig je probleem ook is wij kunnen je (bijna) altijd helpen. Wij zetten onze kennis en kunde graag voor je in!
WIL JIJ BIJ ONS WERKEN?

lees meer

Contactpersoon Michiel Faasse
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Klantenservice Medewerker in Tilburg