Vacature Adviseur Particuliere Verzekeringen Tilburg

Tilburg

Veldsink Advies
  • Veldsink Advies
  • MBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Op ons lokaal advieskantoor kantoor in Tilburg is een plekje vrij gekomen voor een adviseur particuliere verzekeringen. We zijn opzoek naar een enthousiaste, gezellige collega voor wie deze wereld van verzekeringen geen onbekend terrein meer is!

Bij Veldsink – Van Son in Tilburg staat persoonlijke aandacht voor onze klanten altijd op nummer 1. We zijn betrokken en staan graag dichtbij onze klant en daar kun jij je als nieuwe collega dan ook goed in vinden.

Jouw job
Je begint jouw week samen met je collega’s via een gezamenlijke weekstart waar het afgelopen weekend wordt besproken en natuurlijk wordt gekeken naar wat er de afgelopen week is gebeurd en wat er weer allemaal op de planning staat voor de komende week. Als adviseur particuliere verzekeringen haal je het meeste werkplezier uit het op weg helpen van je klanten en ze van een goed advies te kunnen voorzien.

Dit doet je zowel telefonisch als face to face. Klanten kunnen een afspraak maken, maar mogen zeker ook binnenlopen om hun vragen te bespreken tijdens het drinken van een kop koffie. Je adviseert de klant en stelt offertes op. Daarnaast verzorg je de aanvragen, voer je mutaties door en ben je in contact met verschillende maatschappijen. We zijn een onafhankelijke tussenpersoon, dus hierdoor is het mogelijk om je klant een persoonlijk advies te kunnen geven. Je hebt de keuze tussen verschillende producten van verschillende maatschappijen.

Je bent bekend in de regio Tilburg en houd je ogen en oren open om te kijken of je potentiële klanten kunt voorzien van een goed advies. Hiervoor zijn ze tenslotte bij jou aan het juiste adres!

Wie zoeken wij
Je bent een enthousiaste, gedreven collega, die graag initiatief toont. Bovendien heb je al wat kennis en werkervaring op het gebied van adviseren van particuliere klanten. Bij voorkeur ben je op korte termijn beschikbaar om te kunnen starten, maar bovenal komt persoonlijke service bij jou op de eerste plek. Verder matchen de volgende punten ook met jou:

• Je bent bij voorkeur 40 uur beschikbaar;
• Je hebt +/- 3 jaar werkervaring op het gebied van schadeverzekeringen;
• Je bent in het bezit van Wft Basis en Wft Schade Particulier;
• Je beschikt over een afgeronde mbo- of hbo opleiding;
• Je bent woonachtig in de omgeving van Tilburg;

Wat bieden we jou
We kunnen je verzekeren van een fijne werkplek, waar een informele sfeer heerst en waar jij jezelf kunt zijn. Je werkt op een lokaal kantoor in een hecht team dat altijd voor elkaar klaar staat. Het liefst zouden we samenwerking dan ook voor langere tijd met je willen aan gaan. Én daarnaast is er nog meer:

• 29 vakantiedagen;
• Een goede pensioenregeling;
• Reiskostenvergoeding;
• Medewerkerskorting op schadeverzekeringen;
• Collectiviteitskorting op zorgverzekering;
• De Veldsink Academy voor jouw ontwikkeling;
• Voordeliger sporten;
• Iedere 24e van de maand zie je jouw beloning op jouw bankrekening.

Hier staan wij voor

Ons DNA maakt wie wij zijn en hoe wij, iedere dag weer, met onze klanten en elkaar omgaan. We vinden het daarom belangrijk dat nieuwe collega’s bij ons passen. Dit zijn de vier kernwaarden die samen ons DNA vormen:


Wij zijn Veldsink Advies, een familiebedrijf dat al sinds 1979 onafhankelijk financieel advies aanbiedt aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Op dit moment bestaan we uit ruim 50 advieskantoren en we blijven groeien. De groei ontstaat door onze enorme gedrevenheid, inlevingsvermogen, loyaliteit en het feit dat iedere werknemer de kans krijgt zich optimaal te ontwikkelen. We zijn onderdeel van de Veldsink Groep, een holding die bestaat uit meerdere bedrijven en zo’n 1000 werknemers. Onze Veldsink kantoren blijven echter lokaal, betrokken en dicht bij de klant!

Wil jij onderdeel uitmaken van de Veldsink familie?
Wij  kijken er naar uit om je sollicitatie te ontvangen! Reageer via onderstaande sollicitatiebutton en we nemen snel contact met je op! Voor meer informatie over de vacature kun je terecht bij onze Recruiter Nikki Hermans via [email protected] of telefonisch via 06-38 90 80 55.

Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Consultant in Tilburg