Vacature Boomverzorger in Tilburg

Tilburg

BaneninhetGroen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
Onze opdrachtgever is een modern familiebedrijf met ruim 50 werknemers in dienst. Ze zijn actief in het onderhouden en aanleggen van grote en kleine groenprojecten, daarnaast zijn ze ook heel actief in de boomverzorging waarvoor ze op dit moment een boomverzorger zoeken. Het bedrijf heeft ruim 55 jaar ervaring en kan hierdoor op alles inspelen.
Wat ga je doen?

Als versterking voor het team zijn wij op zoek naar een boomverzorger. Het team bestaat uit ervaren en bevlogen boomverzorgers die een passie hebben voor bomen en groen. Jouw werkzaamheden zijn onder andere het snoeien en kappen van bomen, verplanten van bomen en het bestrijden van insecten en plagen. Samen met je team zorg jij ervoor dat de bomen worden geplant, onderhouden, verplaatst of gekapt. Het bedrijf zorgt voor de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen zoals een zaagbroek, koptelefoon en een helm. Het gereedschap dat je gebruikt wordt ook door het bedrijf geregeld.

Ben jij van plan om een opleiding als boomverzorger te starten? Of ben je hier al mee bezig? Dan is deze vacature ook interessant voor jou. Naast je theorie ervaring leer je bij dit bedrijf ook de praktijk van het vak boomverzorger.

lees meer

Gestelde eisen
Wat breng je mee?

Als boomverzorger beschik je over het volgende:

  • In het bezit van een BE rijbewijs
  • Zelfstandig kunnen werken maar ook in teamverband
  • In het bezit van een ETW certificaat is een pré
  • Werkervaring als boomverzorger is een pré
  • Wonend in de omgeving van Tilburg

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto aanhanger (BE)
Salarisinformatie Bruto € 2.300 - € 2.675 p/m
Extra informatie
Wat mag je van ons verwachten?
  • Persoonlijk gesprek op onze locatie in Waardenburg
  • Goed salaris passend bij jouw ervaring en leeftijd
  • Uitdagend werk
  • Werken in de buitenlucht met bomen en natuur
  • Divers werk

lees meer

Bedrijfsomschrijving Baneninhetgroen behoort tot één van de grootste intermediairs tussen groen talent en werkgevers in de groenvoorziening, de hoveniersbranche en de loonwerk sector. Als het werving- en selectiebureau voor de groene sector werken wij voor verschillende opdrachtgevers zoals gerenommeerde hoveniersbedrijven, gemeenten en grotere groenbedrijven in heel Nederland. Voor de invulling van de groene vacatures kiezen wij bewust voor een landelijke aanpak. Zo verzorgen wij voor verschillende groenbedrijven in heel Nederland de werving- en selectie voor specifieke functies binnen de groensector.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Boomverzorger in Tilburg Bekijk alle soortgelijke vacatures