Vacature Werkvoorbereider Sport & Onderwijs - Tilburg

Tilburg

FlexFirst
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
Vacature

Heb je ervaring als werkvoorbereider en ben je woonachtig in de omgeving van Tilburg? Neem dan gauw contact op!


Beschrijving

Door het groeiend aantal projecten zijn wij voor onze opdrachtgever naar een enthousiaste en ervaren werkvoorbereider die de technische en organisatorische aspecten van projecten oppakt. Dit bedrijf is erg bezig met de toekomst en de gezondheid van mensen, dit door middel van mooie, inspirerende en duurzame gebouwen te realiseren. Duurzaam qua energie, duurzaam qua onderhoud & beheer en duurzaam qua functionaliteit.


Gevraagd wordt

Voor deze functie zoeken wij een ambitieuze, leergierige en positief ingestelde collega met een sterke persoonlijkheid en kennis van zaken. Om je ambities te verwezenlijken heb je een duidelijk doel voor ogen en dit straal je ook uit. Je bent goed in staat om zowel zelfstandig, dan wel als teamlid te opereren. Je bent een serieuze gesprekspartner en helder in je communicatie. Verder beschik je over:

  • HBO werk- en denkniveau, met bij voorkeur een afgeronde opleiding Bouwkunde;
  • Aantoonbare werkervaring met UAV-gc contracten;
  • Kennis van of ervaring met BIM-methodiek;
  • Aantoonbare werkervaring met bij voorkeur Sport & Onderwijs projecten, maar in ieder geval utiliteitsbouw;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Geboden wordt
  • Naast een marktconforme beloning willen wij onze medewerkers blijven inspireren en bieden wij een uitdagende en informele werkomgeving met kansen op een verdere ontwikkeling.
  • Als je aan de slag gaat bij ons dan verbind je jezelf aan een familiebedrijf waarbij kwaliteit van leven en werken in een prettige omgeving voorop staan.
  • Naast onze passie voor bouwen en ontwikkelen hebben we de ambitie om elkaar te inspireren, te prikkelen en continu te verbeteren. De salarisindicatie is afhankelijk van je werkervaring.
Deel deze vacature

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving lexFirst is een ambitieuze uitzendorganisatie met jarenlange ervaring in het verbinden van opdrachtgevers en kandidaten. Wat ons onderscheidend maakt, is de samenwerking met lokale ondernemers via een professionele franchiseformule. De keuze voor ondernemers is eenvoudig uit te leggen: een ondernemer wil namelijk maar één ding en dat is succesvol zijn. Zij zijn bereid net dat extra stapje te zetten dat nodig is om hun doelen te behalen.

FlexFirst biedt die ondernemers de mogelijkheid zich te specialiseren in een branche waarin zij het best tot hun recht komen en de samenwerking aan te gaan met andere franchise ondernemers in de regio die gespecialiseerd zijn in een andere branche om zo samen de gehele flexmarkt optimaal van dienst te kunnen zijn.
Doordat u rechtstreeks met onze ondernemers in gesprek bent, krijgt u de persoonlijke tijd en aandacht die u als opdrachtgever of kandidaat verdient.

Interesse? Neem contact op!

lees meer

Contactpersoon FlexFirst
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Werkvoorbereider in Tilburg