Vacature Uitvoerder - Tilburg

Tilburg

Nivel
  • Nivel Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Als leider van de bouwplaats realiseer je samen met je team uitdagende en complexe projecten voor verschillende klanten. Je werkzaamheden bestaan uit het coördineren van de onderaannemers, het bewaken van de planningen volgens het leanplanning principe en dien jij kwaliteit en veiligheid te bewaken via digitaal platform kwaliteitsborging.

Arbeidsvoorwaarden
Door de positionering van deze organisatie zijn zij verzekerd van een mooie orderportefeuille. Mede hierdoor bieden zij een stabiele werkomgeving voor de medewerkers. Daarnaast organisatie biedt deze organisatie marktconforme arbeidsvoorwaarden gehanteerd op basis van een fulltime werkweek. Wil jij je verder ontwikkelen? Dat is mogelijk! Via Nivel en de organisatie is het mogelijk om je verder te ontwikkelen aan de hand van een opleidingsbudget die voor elke werknemer wordt vrijgegeven.

lees meer

Gestelde eisen Ben jij een echte teamplayer en staat het 'wij' gevoel voorop? Dan ben ik op zoek naar jou!
Je dient in het bezit te zijn van een MTS/HTS Bouwkunde diploma en enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie. Daarnaast is het belangrijk dat je in het bezit bent van het certificaat Veiligheid Voor Operationeel Leidinggevenden (VOL-VCA).

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.000 - € 4.000 p/m
Extra informatie Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met:

Kees van Helvoort
Telefoon: 0657611050
E-mail: [email protected]
Bedrijfsomschrijving Deze organisatie is een echt familiebedrijf, ondanks de grote (internationale) projecten. De focus van deze organisatie ligt nog altijd op de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers, het vieren van successen en het delen van fouten. Naast de benoemde termen heeft deze organisatie een torenhoge ambitie, waar iedereen kansen herkent en meedenkt over groei.

lees meer

Contactpersoon Kees van Helvoort
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Uitvoerder in Tilburg