Vacature Anesthesiemedewerker Tilburg

Tilburg

Korint
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Op zoek naar een baan als Anesthesiemedewerker binnen Nederland? Reageer op deze vacature voor Anesthesiemedewerker Tilburg.


Functieomschrijving Anesthesiemedewerker Tilburg

Wil je meer afwisseling en uitgedaagd worden in je vak als Anesthesiemedewerker? Wil je een uitstekend salaris, en meer afwisseling in je baan? Korint biedt jou de mogelijkheid: wij zoeken anesthesiemedewerkers die het aanspreekt om bij diverse ziekenhuizen en klinieken in en om Tilburg ingezet te worden. Hierbij houden we rekening met jouw voorkeuren: wil je veel of weinig afwisseling? Heb je voorkeur in type werkplekken? Wij zetten onze medewerkers centraal: dus kom bij ons op de koffie in Tilburg en deel je wensen met ons. Er is meer mogelijk dan je denkt!


Functie-eisen

  • Reiskostenvergoeding en (indien nodig) een auto van de zaak
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • De mogelijkheid om een uniek CV op te bouwen
  • Vrijheid en flexibiliteit
Wat bieden wij?

  • Jij hebt het diploma anesthesiemedewerker
  • Je hebt een positieve en flexibele instelling
  • Je werkt graag in teamverband
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Wij zijn hét bemiddelingsbureau voor (inter)nationale zorgprofessionals waar medewerkers met een zorgachtergrond iedere dag zoeken naar de beste kandidaten. We weten wat er speelt in de zorg. We werven talenten. We durven buiten de traditionele zorgkaders te denken. We zoeken niet alleen in Nederland, maar wereldwijd naar de beste kandidaten.

We dromen van de perfecte zorg, geleverd door professionele en intrinsiek gemotiveerde mensen. We zoeken naar een manier om de zorg verder te optimaliseren door verbinding en oplossingsgerichtheid.

lees meer

Contactpersoon Korint
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!