Vacature Medewerker Marketing & social media - Tilburg

Tilburg

DenK werving & selectie
  • DenK werving & selectie Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben jij helemaal thuis in social media en creëer je met gemak leuke online content? Kom jij dan ons team versterken? Als Marketing medewerker social media ben je verantwoordelijk voor de social media kanalen en strategie én ondersteun je daarnaast het marketing team. Je regelt alle online content en marketingcampagnes en je werkt mee aan de grote en kleine marketingprojecten op de afdeling. Word jij onze nieuwe marketingspin in het web?


Primaire taken:

– Beheren van social media kanalen.
– Content creëren, optimaliseren en analyseren voor alle online platformen.
– Inzetten en optimaliseren van online campagnes op social media.
– Uitvoeren van Influencer marketing en onderhouden van contact met m.b.t. promoties en samenwerkingen op social media.
– Content schrijven voor online en offline kanalen over de collecties.
– Ondersteunen van events en bedrijfsbezoeken. Dit varieert van kleine rondleidingen en bedrijfsbezoeken tot grote events. Zowel de communicatie vooraf als het draaien van het event op de dag zelf.
– Ondersteunen bij en voorbereiden van (internationale) beurzen en klantbezoeken.
– Voorbereiden van het POS-traject. Je regelt het offerte traject, hebt contact met leveranciers en beheert de planning en de voorraad. Je denkt mee over de ontwikkeling van nieuw POS-materiaal en het verbeteren van de huidige items en de in-store presentaties.
– Meedenken met en ondersteunen bij jaarlijkse marketingprojecten, zoals fotografie, showroom & brochure.
– Meedenken over conceptontwikkeling van marketinguitingen.
– Adhoc zaken, zoals het bijhouden van het Narrow Casting systeem, fotoaanvragen verwerken, vullen van webshop bestanden voor klanten, gereed maken van de showroom voor gasten en interne marketing.

lees meer

Gestelde eisen
Wat bieden wij?

Men biedt een uitdagende fulltime baan met een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een innovatief bedrijf met een informele werksfeer. Binnen een marketing team bestaande uit verschillende specialismen, beheer jij de social media en ondersteun je bij marketingprojecten. Je hebt een nauwe samenwerking met je team, maar ook met andere afdelingen en externe partijen. Je neemt plaats in een klein en hecht team in een gezellig bedrijf. Er is ruimte voor gezelligheid, maar er moet ook hard gewerkt worden. In ons nieuwbouwpand is genoeg inspiratie op te doen in onze verschillende vergaderruimtes en de showroom. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te sporten in de fitnessruimte.


Wat zoeken wij?

– Je hebt een afgeronde (commerciële) HBO-opleiding
– Je beschikt over minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie
– Je hebt ervaring en/of sterke affiniteit met marketing en social media
– Je beschikt over uitstekende creatieve en communicatieve vaardigheden
– Je bent stressbestendig en kunt goed omgaan met deadlines
– Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
– Je bent Fulltime beschikbaar
– Je woont in regio Tilburg

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving Met plezier in het werk en een gezonde dosis energie genieten we samen van elke goede match. Dat is waar DenK voor staat.

Wij bemiddelen in banen. Voor starters en óók voor mensen met een wat langere arbeidshistorie. Op uiteenlopend niveau (MBO, HBO en academisch). We gaan op zoek naar een vast dienstverband óf een tijdelijke opdracht. Bij een breed palet aan opdrachtgevers, van het MKB tot toonaangevende grote bedrijven of non-profit organisaties in diverse branches.

We werken met onze opdrachtgevers samen zoals we bij DenK zelf óók samenwerken: open en eerlijk en vanuit het volste vertrouwen in elkaar. We streven altijd naar een wisselwerking. Natuurlijk worden we graag geïnformeerd over actuele vacatures. Omgekeerd zullen we opdrachtgevers ook proactief en vrijblijvend op de hoogte brengen als we de ideale 'collega' voor de organisatie tegenkomen.

Onze kracht? Dat is absoluut de menselijke factor! We richten ons op de juiste match, waarbij de 'klik' minstens zo belangrijk is als het juiste cv. Hoe goed passen een bedrijf en een kandidaat nu écht bij elkaar? Omdat we de lat voor onszelf hoog leggen om alles over de werkplek te weten te komen, kunnen we ook daadwerkelijk als cultuurbewakers optreden. Niet voor niets werken we met vele van onze opdrachtgevers al meer dan 10 jaar samen. Ook kandidaten weten ons steeds opnieuw te vinden als ze toe zijn aan een nieuwe stap in hun carriëre. Wij begeleiden ze graag!

lees meer

Contactpersoon DenK
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Marketing Medewerker in Tilburg