Vacature Parttime verkoopmedewerker - Tilburg

Tilburg

Aktiesport
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Join the club!

Talent in voetbal.
Streetfashion liefhebber.
Pro in verkopen.

Dit zijn wij. Ben jij dit ook? Dan willen wij dat weten. We breiden het team van Tilburg Westermarkt uit met nieuwe fulltime verkooptalenten.
Ben je nog net geen pro in verkopen, omdat je op dit moment een BBL opleiding in Detailhandel of Sport & Bewegen (niveau 3 of 4) volgt? Wij hebben DE plek voor jou!


Wat ga je doen?

Het team is gedreven. Jullie zijn aan elkaar gewaagd. Pushen elkaar om het beste uit de dag te halen. Samen maken jullie het verschil voor de klanten. Jullie zorgen voor een topprestatie. Alles laat je uit je handen vallen voor de klant. Zodat naast de beste deals, ook de beste service wordt geleverd.
Je wordt getraind door de (Assistent) store manager. Zij leren je alle skills die je nodig hebt. In de winkel, achter de kassa én in het magazijn. Zo sta jij nooit stil in je ontwikkeling.

S 'ochtends start je samen de dag, waarna jij meteen aan de slag gaat. Je zorg dat de winkel netjes is, de vracht is verwerkt, de acties goed zichtbaar zijn en je erkent elke klant. op het juiste moment maak jij je move om deze klant de perfect service te verlenen.


Jouw skills en eigenschappen

Verkopen zit in je bloed. Jij bent een natuurtalent. Je weet precies hoe je moet scoren bij de klant. Nieuwe voetbalschoenen? Jij weet welke. Style tips? Jij geeft ze. Advies over sportshirts? Jij kent alle ins en outs. Je bent de beste in je vak. Jouw passie voor voetbal en het team maakt jou de perfect match met Aktiesport.

Daarnaast ben of heb jij:

 • Fulltime beschikbaar (32-38 uur)
 • Flexibel inzetbaar (weekenden en koopavonden)
 • Gedisciplineerd
 • Resultaatgericht
 • Sociaal, open, eerlijk en leergierig
 • Een winnaarsmentaliteit

Het Aktiesport tenue

Iedereen heeft talent. Jouw talent maakt je uniek. Dat vinden wij belangrijk. Daarom investeren we in jouw ontwikkeling. Stilstaan is geen optie bij ons. Je bent altijd in beweging. Je groeit op de winkelvloer en op persoonlijk vlak . Dankzij de E-learning modules en fysieke trainingen van onze Sport Academy. Hier leer je alles over onze producten, A-merken als Puma, Bike en Adidas en leren we je de beste verkooptechnieken.

Wat nog meer?

 • Werken met de gaafste producten van bijvoorbeeld Nike, Under Armour en Fila;
 • Kans op gave incentives zoals een trip naar Thailand of Aruba;
 • De hele dag bezig zijn met voetbal en lifestyle;
 • Collega’s die je vrienden worden;
 • Korting op alle artikelen van Perry en Aktiesport.

Bovenal: een super toffe baan in een fantastische werkomgeving.
Ons motto is: ‘Get naked, have fun & get the job done’


Enthousiast?

Wij zijn Aktiesport en wij zijn er voor jou. Nieuwe voetbalkleding. Nieuwe outfit. Nieuwe sneakers. Nieuwe werkgever. Bij Aktiesport moet je zijn.

Wij zijn ontzettend benieuwd naar jou! Heb jij het talent om onze nieuwe verkoper in Tilburg te worden? Solliciteer dan via onderstaande knop.
Wel enthousiast, maar woon je niet in de omgeving van Tilburg? Geen probleem, alle Aktiesport vacatures zijn hier te vinden.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn Aktiesport en wij zijn er voor jou. Nieuwe voetbalkleding. Nieuwe outfit. Nieuwe sneakers. Nieuwe werkgever. Bij Aktiesport moet je zijn.

Je bent een winnaar, gaat er altijd voor. Samen met ons ga jij de uitdaging aan en word je de beste in wat je doet. Werken bij Aktiesport is meer dan een baan. Je wordt onderdeel van het team, van de club. Wie je bent en wat je bij ons doet, iedereen is belangrijk. Samen met je team ga je de strijd aan. Met je commerciële en klantgerichte instelling laat je geen kans onbenut. Mede door goed positiespel haal je het maximale resultaat. Elke dag weer.

lees meer

Contactpersoon Aktiesport
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Verkoopmedewerker in Tilburg