Vacature MAINTENANCE MANAGER - Tilburg

Tilburg

10Select
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wat ga je doen?

Als Maintenance Manager ben je verantwoordelijk voor de afdeling Maintenance en zorg je samen met jouw technisch team (14 FTE) voor een veilig en betrouwbaar machinepark binnen de gestelde budgetten en KPI’s. Je hebt een heldere onderhoudsvisie en bent in staat deze uit te werken in een strategie en uitvoeringsplan met als doel om ongeplande downtime en technische beschikbaarheid van de machines, installaties en utiliteiten te optimaliseren.

In nauwe samenwerking met specialisten uit jouw team en de collega’s van afdeling productie zorg je ervoor dat de juiste beslissingen worden genomen in geval van complexe verstoringen of technische projecten.
Je initieert of leidt technische verbeterprojecten volgens de Lean filosofie methodes (SMED, 5S, Problem Solving, TIP, Kaizen, etc).


Wat vragen wij van jou?

Ben jij een sterke people manager en heb je affiniteit met techniek? Sta jij ervoor open om jezelf verder te ontwikkelen en ben jij toe aan de 2e of 3e stap in jouw carrière? Kan je deze vragen met ja beantwoorden nodigen wij je uit te reageren.

Verder is het van belang dat je beschikt over:

  • Een technisch HBO diploma, bij voorkeur in de richting van WTB of Technische Bedrijfskunde
  • Ervaring in een leidinggevende rol binnen de procesindustrie
  • Sterke leiderschaps- en organisatievaardigheden en je vindt het leuk om veranderingen te managen
  • Continu verbeteren instelling en in staat de juiste prioriteiten te stellen
  • Je bent proactief, analytisch en een technische generalist

Wat krijg je ervoor terug?
Een uitdagende baan met leuke collega’s in een duurzaam en ambitieus bedrijf met informele werksfeer, met onder andere goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, ruimte voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.


lees meer

Bedrijfsomschrijving 10 Select bemiddelt technische professionals en jonge engineers naar diverse functies. Bezoek onze website en laat je CV achter, wij nemen contact met je op! Selecteer op locatie. Selecteer op vakgebied. Toe aan nieuwe uitdaging? MBO+, HBO en WO niveau.

lees meer

Contactpersoon Rens Schuurman
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Manager in Tilburg