Vacature MAINTENANCE MANAGER - Tilburg

Tilburg

10 Select
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wat ga je doen?

Als Maintenance Manager ben je verantwoordelijk voor de afdeling Maintenance en zorg je samen met jouw technisch team (14 FTE) voor een veilig en betrouwbaar machinepark binnen de gestelde budgetten en KPI’s. Je hebt een heldere onderhoudsvisie en bent in staat deze uit te werken in een strategie en uitvoeringsplan met als doel om ongeplande downtime en technische beschikbaarheid van de machines, installaties en utiliteiten te optimaliseren.

In nauwe samenwerking met specialisten uit jouw team en de collega’s van afdeling productie zorg je ervoor dat de juiste beslissingen worden genomen in geval van complexe verstoringen of technische projecten.
Je initieert of leidt technische verbeterprojecten volgens de Lean filosofie methodes (SMED, 5S, Problem Solving, TIP, Kaizen, etc).


Wat vragen wij van jou?

Ben jij een sterke people manager en heb je affiniteit met techniek? Sta jij ervoor open om jezelf verder te ontwikkelen en ben jij toe aan de 2e of 3e stap in jouw carrière? Kan je deze vragen met ja beantwoorden nodigen wij je uit te reageren.

Verder is het van belang dat je beschikt over:

  • Een technisch HBO diploma, bij voorkeur in de richting van WTB of Technische Bedrijfskunde
  • Ervaring in een leidinggevende rol binnen de procesindustrie
  • Sterke leiderschaps- en organisatievaardigheden en je vindt het leuk om veranderingen te managen
  • Continu verbeteren instelling en in staat de juiste prioriteiten te stellen
  • Je bent proactief, analytisch en een technische generalist

Wat krijg je ervoor terug?
Een uitdagende baan met leuke collega’s in een duurzaam en ambitieus bedrijf met informele werksfeer, met onder andere goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, ruimte voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.


lees meer

Bedrijfsomschrijving 10 Select is opgericht op 10 oktober 2010. Als Recruitment Engineer hebben wij de missie de maak- en procesindustrie in Zuid-Nederland en Vlaanderen te voorzien in goed technisch talent op het juiste moment; voor vaste, tijdelijke en ZZP jobs.

Met 20 medewerkers werken wij voor meer dan 150 opdrachtgevers in de proces- en maakindustrie. Wij kennen langdurige samenwerkingsverbanden met onze opdrachtgevers en kandidaten, die ons ervaren als professionele en betrokken partners, die zich goed inleven in organisaties, mensen en situaties. Wij laten ons niet leiden door prestatie-indicatoren, maar worden gedreven door de succesvolle bemiddeling tussen kandidaat en klant.

Wij zetten nieuwe media in om ons bereik te vergroten, maar blijven - vanwege het reactieve karakter - ook altijd pro-actief ons eigen netwerk benaderen en vergroten. Wij geloven in een werkwijze waarbij het vasthouden aan onze kernwaarden – persoonlijk, eerlijk, kundig en betrokken – en het investeren in duurzame contacten ons in staat stellen om werkgever en werknemer succesvol te verbinden. Werven en selecteren is en blijft mensenwerk.

Kandidaten en bedrijven met elkaar verbinden, daar maakt 10 Select volhardend en met passie werk van. Onze focus is steeds gericht op ‘het individu’, of je nu klant of kandidaat bent. Wij LUISTEREN en gaan voor een 10 in kwaliteit van dienstverlening en voor een 10 in resultaat.

lees meer

Contactpersoon Rens Schuurman
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Manager in Tilburg