Vacature Monteur Installatietechniek W - Tilburg

Tilburg

FYGI
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Stel je nou eens voor dat je in de service als monteur installatietechniek in Tilburg bij een bedrijf werkt waar oprechte aandacht nog de normaalste zaak van de wereld is en waar volop doorgroeimogelijkheden zijn. Én de opleiding die je daar voor nodig hebt wordt gewoon betaald. Die tot € 1.600 netto per jaar bijdraagt aan de studie van jouw kinderen en waar hulp geboden wordt wanneer een medewerker buiten eigen schuld in de financiële problemen is gekomen. Een bedrijf waar je mag werken aan projecten die de wereld een beetje makkelijker, mooier en duurzamer maken. Dit doe je in een klein team, waarmee je buiten werktijd ook eens wat leuks onderneemt. Puur omdat het zo gezellig is!

Stel je nou eens voor dat dit bedrijf gewoon bestaat....

Waar kom je te werken?

Als monteur installatietechniek in Tilburg kom je te werken op de afdeling beheer & onderhoud. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de beheer -en onderhoudscontracten die zijn afgesloten bij hun opdrachtgevers. Samen met het team zorg jij er voor dat opdrachtgevers op een veilige en ongestoorde manier gebruik kunnen blijven maken van hun gebouwen. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het inspecteren en controleren van de systemen, het onderhouden daarvan en tevens het oplossen van storingen. Ook geef je adviezen over slimme en duurzame toepassingen.

Het team waar je als monteur installatietechniek komt te werken bestaat uit een contractmanager, een contractbeheerder en een team van maximaal 10 servicemonteurs uit verschillende disciplines. Denk hierbij aan HVAC, Elektrotechniek, beveiliging en W-installatietechniek.

Wat ga je doen?

Als monteur installatietechniek werk je vaak aan kortlopende projecten. Dit brengt veel afwisseling met zich mee. In deze functie voer je de volgende werkzaamheden uit:

 • Je verricht service en onderhoud aan werktuigbouwkundige installaties
 • Je signaleert gebreken en mogelijk dreigende defecten en brengt een advies uit richting de klant
 • Je lost storingen op
 • Je inspecteert installaties op werking, toepassing en de onderlinge samenhang van de diverse installatieonderdelen
 • Je controleert de werkzaamheden van onderaannemers en je voert de vereiste administratieve werkzaamheden uit

Hoe ziet je werkdag er uit?

Je dag als monteur installatietechniek in Tilburg is nooit hetzelfde omdat je te maken hebt met een grote mate van diversiteit aan projecten. Storingen dienen zich altijd onaangekondigd aan, maar moeten wel adequaat worden opgelost. Zo kan het voorkomen dat je op één dag drie projecten bezoekt, maar ook dat je drie weken op hetzelfde project zit om alles te installeren. Afwisselend zal het zeker zijn! Je werkgebied is de regio Tilburg.

Hoe is de werksfeer?

Het werken in een klein team heeft als voordeel dat je elkaar snel leert kennen en je op elkaar ingespeeld raakt. Zo weet je wat je van elkaar kunt verwachten. Daarnaast is Croonwolter&dros écht een mensgericht bedrijf waar nog echt aandacht is voor elkaar. Je bent onderdeel van een grote organisatie, maar gevoelsmatig is het als een klein familiebedrijf. Vanuit de personeelsvereniging worden regelmatig leuke dingen georganiseerd, maar ook de werknemers onderling trekken er geregeld samen op uit. Niet omdat het moet, maar gewoon omdat het gezellig is.

Over Croonwolter&dros

Als monteur Installatietechniek in Tilburg kom je te werken bij Croonwolter&dros. Zij is een is een Multi-technische dienstverlener die actief is op het vlak van ontwerp, realisatie en onderhoud van intelligente technische systemen. De nieuwste technieken worden ingezet om ons leven eenvoudiger, gezonder, duurzamer en vooral ook veiliger te maken. Bijvoorbeeld door technologie toe te passen die situaties herkent en hierop reageert. Zo maken zij de wereld dagelijks een beetje slimmer!

Dagelijks werken er in totaal 2700 gepassioneerde medewerkers aan de meest uiteenlopende projecten en met een grote motivatie om zich voortdurend te vernieuwen en te verbeteren. Vakmensen die pas tevreden zijn als systemen en installaties precies doen waarvoor ze ontworpen zijn. Samen vormen zij de professionele organisatie die Croonwolter&dros is.

lees meer

Gestelde eisen

Om je werk naar behoren uit te kunnen voeren heb je als monteur installatietechniek in Tilburg wel wat bagage nodig om een goede start te kunnen maken. De basis ziet er als volgt uit:

 • Afgeronde mbo-opleiding richting werktuigbouwkunde of installatietechniek op niveau 3-4
 • Meerdere jaren relevante werkervaring als servicemonteur binnen de installatietechniek
 • Je hebt een gezonde ambitie om door te groeien binnen Croonwolter&dros
 • Je bent communicatief vaardig en in staat om aan klanten een duidelijk en onderbouwd advies te geven
 • Je kunt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overhandigen

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden

Als monteur installatietechniek in Tilburg kom je arbeidsvoorwaardelijk terecht in een warm bad. Naast hetgeen hieronder staat vermeld heb je recht op een winstdelingsregeling, is je pensioen geregeld via PMT en kun je gebruik maken van collectieve verzekeringen. Voor medewerkers die buiten hun schuld om in de financiële problemen terecht zijn gekomen is er een fonds opgericht die hen daarbij helpt (financieel) en ondersteunt. Best uniek!

 • Een ruim en concurrerend salaris en voorwaarden (Neem voor informatie contact op)
 • Auto van de zaak en reisuren regeling
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV 
 • Bijdrage studiekosten kinderen tot € 1.600.- Netto per kind per jaar
 • Fietsenplan
 • Bedrijfsfitnessregeling (vergoeding sportschool)
 • Veel opleidings en doorgroeimogelijkheden

lees meer

Bedrijfsomschrijving Omdat de wereld van werk aan het veranderen is. En de wereld van recruitment ook.

FYGI verbindt werkgevers met professionele recruiters die op regionaal en landelijk niveau verbonden willen werken. Om samen zoveel mogelijk professionals nieuwe kansen te bieden. Persoonlijk en vertrouwd. Voor zoveel mogelijk perfecte matches.

Daar wordt iedereen gelukkig van!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Monteur Installatietechniek in Tilburg