Vacature Enthousiaste Koel/Airco Monteur - Uden

Uden

Van der Pas Installatie & Airconditioning
  • Van der Pas Installatie & Airconditioning
  • MBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Als koel/airco monteur krijg je te maken met allerlei verschillende projecten waarbij je, vaak samen met een collega-monteur, van A tot Z de installatie van airconditioning/koeling/ klimaatbeheersing voor je rekening neemt. Of het nu gaat om de installatie van een energiezuinige airco in een bedrijfspand, een winkel of een particuliere woning/villa; bij Van der Pas Installatie & Airconditioning monteer en installeer je elke dag een prachtig stukje techniek!
Gestelde eisen Werken bij van der Pas Installatie & Airconditioning is werken bij een heel betrokken en informeel bedrijf met een uitstekende naam en veel vaste opdrachtgevers. Men biedt mooie uitdagende projecten binnen een organisatie met korte lijnen en flexibele werktijden. Vervoer, kleding, gereedschappen, veiligheidsmiddelen en aanvullende opleidingen/cursussen worden geregeld en uiteraard krijg je een prima salaris en een mooi pakket arbeidsvoorwaarden.
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Van der Pas Installatie & Airconditioning in Uden heeft in meer dan 20 jaar een uitstekende naam opgebouwd als een betrouwbaar en vakbekwaam totaalinstallateur op het gebied van gas, water, sanitair, airconditioning, ventilatie en duurzame energie. Men richt zich met een team van ± 20 enthousiaste medewerkers met name op de zakelijke markt met als belangrijkste doelgroepen aannemers, bouwbedrijven en projectontwikkelaars. Of het nu gaat om de volledige installatie van een bedrijfspand, een restaurant, vakantiepark of luxe villa; bij Van der Pas installatie & Airconditioning staan een hoogwaardige kwaliteit en een duidelijke communicatie voorop!

lees meer

Contactpersoon Dhr. Ezerman
0412-644179
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Koelmonteur in Uden