Vacature Chauffeur Portaalarm / Multilift / Autolaadkraan - Utrecht

Utrecht

FID Uitzendbureau
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Als Chauffeur bij REMONDIS ben je de trotse gebruiker van onze moderne witte multi lift vrachtwagens. Je houdt van afwisseling in je werkzaamheden, rijdt verschillende routes en komt bij uiteenlopende klanten. Hierbij kun je denken aan grote fabrieken, bouwlocaties, overheidsinstellingen maar ook in woonwijken of een binnenstad. Je bestuurt en bedient diverse voertuigen voor het inzamelen en vervoeren van afvalstromen naar veelal onze eigen inzamellocaties. Hiervoor zetten we verschillende voertuigen in zoals portaal-, haakarm- of containervrachtwagen. In overleg met de planning wordt de meest efficiënte route bepaald. Hierbij wordt er rekening gehouden met je voorkeur, maar beroepen we je ook op je flexibiliteit. Als het even kan dan belonen we een juiste instelling met een vaste vrachtwagen.

Functie-eisen
– In het bezit van geldige code 95 en digitale bestuurderskaart;– In het bezit van rijbewijs C;– Ervaring met het werken met portaalarm, multilift of autolaadkraan;– In het bezit van VCA of bereid deze te behalen.

Arbeidsvoorwaarden
Dit betreft een fulltime functie voor langere tijd, waarbij we jou inschalen conform de cao Beroepsgoederenvervoer. Naast een goed bruto uursalaris, ontvang je een ATV-toeslag op ieder gewerkt uur, een reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen per jaar en natuurlijk vakantiegeld! Daarnaast zijn er binnen SUEZ veel mogelijkheden om (door) te groeien.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Vrachtwagen (C)
Bedrijfsomschrijving FID uitzendbureau is een betrokken en resultaatgerichte uitzendorganisatie.
Wij helpen je graag bij het vinden van een leuke baan, die aansluit bij jouw wensen en ervaring. Daarbij kijken we niet alleen naar het soort werk en de functie, maar ook naar arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en de werksfeer.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Chauffeur C in Utrecht