Vacature Senior iOS developer - Utrecht

Utrecht

Coffee IT
 • Coffee IT Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Ben jij onze Craig Federighi? Weet jij intuïtieve en slimme mobile apps te schrijven in Swift en te zorgen voor de ultieme klantervaring? Dan is onze IOS developer vacature wellicht iets voor jou!

Wat ga je doen?
Als Senior iOS developer ga je samen met jouw team samenwerken om schaalbare apps voor onze klanten/eindgebruikers te ontwikkelen. Daarnaast neem je jouw ervaring mee om het team en onze apps en het team naar een hoger niveau te tillen.

Wie ben jij?
Je bent niet bang om technische keuzes te maken met betrekking tot de architectuur, tools en het verbeteren van ontwikkelprocessen van iOS apps. Kwaliteit vind je belangrijk en daarmee het schrijven van een gestructureerde en effectieve code. Je vindt het leuk om continu bezig te zijn met het verbeteren van de prestaties en analyseert hoe je dit kunt bereiken.

lees meer

Gestelde eisen De technieken die wij gebruiken:
 • Swift
 • git
 • UIKit (storyboards en in code)
 • Scrum
 • CI/CD
 • CocoaPods en Swift Package Manager
 • Verschillende architecturen: MVVM, MVC, MVP etc.
 • Slack, Atlassian Suite (JIRA, SourceTree, Confluence etc.), Google Suite (Drive, Calendar etc.), GitLab, GitHub, Figma
 • Frameworks, zoals: SwiftUI, Combine, CoreBluetooth, CoreLocation, AVFoundation, CallKit, NotificationCenter

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Extra informatie Waarom Coffee IT wat voor jou is:
Naast de standaard voordelen (lees: geld) krijg je er een energieke en informele werksfeer voor terug. Wij delen successen en is er ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast hebben we regelmatig eigen evenementen waar kennisdeling en gezelligheid centraal staan zoals een Freaky Friday of Coffee I/O. Tijdens een Freaky Friday werkt iedereen aan eigen projecten. De Coffee I/O sessies hebben als doel gezamenlijke sparsessies te faciliteren op een interactieve manier. Met andere woorden: eens lekker discussiëren over verschillende interne vraagstukken.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Een fullservice app ontwikkel bureau met een multidisciplinair team van slimme app developers met elke specialisme en een sprekend portfolio.

Wat is begonnen in een studentenkamer is vandaag de dag een erkend app ontwikkelbureau in Utrecht. Met 150+ apps voor toonaangevende klanten zoals Deloitte, KLM en het ROC zijn we hard op weg marktleider te worden in complexe maatwerk apps in Nederland.

Onze betrokken, deskundige en flexibele werkwijze stelt ons in staat aan de meest uiteenlopende projecten te werken. Hierdoor doen we wat we écht gaaf vinden: veelbelovende complexe concepten te vertalen naar intuïtieve mobiele oplossingen.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van native, hybride & web oplossingen voor een breed scala aan klanten. Van startups tot grote coöperaties zoals Roompot en KLM, wij verwelkomen elk type klant.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak: zowel met de klant als binnen het team. Dit betekent dat we successen samen delen met bijvoorbeeld een ski-reis of champagne. Maar hiervoor leveren we alleen de beste prestaties en werken we keihard.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Anniek de Vries
0658013606
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures iOS Developer in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures