Vacature Chauffeur CE – Utrecht

Utrecht

Flex-in
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Dankzij jouw aanlevering hoeft niemand meer een tekort te hebben aan hun lievelingsproduct. Je maakt gebruik van een modern en goed onderhouden vrachtwagenpark, waardoor je steeds van een comfortabele rit geniet. Jij staat als vrachtwagenchauffeur centraal en je ondervindt steun via diverse opleidings- en cursusmogelijkheden voor jouw verdere ontwikkeling. Lijkt dit jou interessant? Lees dan verder.


In deze functie verzorg je het transport van voornamelijk houdbare levensmiddelen en HPC verzorgingsproducten. Denk hierbij aan chips, pakken ontbijtgranen, zeep en toiletpapier. Deze staan meestal op een pallet gereed die jij met een elektrische pompwagen gaat laden in jouw vrachtwagen. Het werk bestaat voornamelijk uit ritten langs distributiecentra in Nederland, maar door een wijzigende klantvraag, zou de route weleens kunnen variëren. Een werkdag start rond 17:00 uur en eindigt rond 5:00 uur. Deze duurt gemiddeld 10 tot 12 uur lang.

Standplaats: Utrecht

lees meer

Gestelde eisen
 • Rijbewijs C en/of CE + code 95;
 • Digitale bestuurderskaart;
 • Zelfstandig en zorgvuldig;
 • Ervaring met de oplegger;
 • Flexibele instelling;
 • Bereidheid om soms in het weekend te werken;
 • Sterk verantwoordelijkheidsgevoel ten aanzien van de klant, de vrachtwagen en de lading.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Vrachtwagen (C)
Extra informatie
 • Werk voor langere tijd;
 • Kans op een vaste aanstelling
 • Keuze uit wekelijkse of vierwekelijkse verloning;
 • Gedegen inwerkperiode;
 • Goede arbeidsomstandigheden en – voorwaarden;
 • Persoonlijke aandacht, benadering en betrokkenheid vanuit Flex-in

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie over deze functie? Neem dan vrijblijvend contact op met via 075 – 23 00 100 of stuur een mail naar [email protected]

Vacaturenummer: 218

lees meer

Bedrijfsomschrijving Flex-in Uitzendgroep is hét uitzendbureau voor transport en logistiek!

Onze missie
In de altijd hectische transport- en logistieke sector gaat Flex-in Uitzendgroep tot het uiterste om uw personeelsproblemen op passende wijze op te lossen. Het is ons doel om met deze geboden oplossing zowel de flexwerker als de klant naar volle tevredenheid te helpen. Kortom hét uitzendbureau voor transport en logistiek waar bedrijven en chauffeurs met een gerust hart gebruik van kunnen maken.

Onze visie
Flex-in Uitzendgroep is niet zomaar een uitzendbureau, wij zijn het verlengstuk van de vervoerder. Door onze jarenlange ervaring van meer dan 10 jaar weten we inmiddels goed wat de klanten èn de flexwerkers van ons verwachten. Flex-in blijft continue bezig met ontwikkelen om zo uit te groeien naar de meest betrouwbare en stabiele uitzender in de transport. Geen loze beloftes, maar gewoon nakomen wat we zeggen. Flex-in staat altijd klaar voor wat dan ook, wanneer dan ook.

Onze kernwaarden
Flex-in is een flexibel, informeel, en kwalitatief hoogstaand uitzendbureau. Wij luisteren altijd aandachtig naar de wensen van de klant en onze flexwerkers. Hierbij hoort wederzijds vertrouwen en een persoonlijke aanpak. In de loop der jaren hebben we geleerd dat betrouwbaarheid en er altijd zijn onze belangrijkste kernwaarden zijn.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Chauffeur CE in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures