Vacature Fulltime Sales Representative VodafoneZiggo regio Utrecht

Utrecht

YoungCapital
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wat ga je doen?

Als fulltime Sales Representative bij VodafoneZiggo ga jij langs kleine ondernemingen van 1-5 FTE en ZZP'ers in regio Utrecht. Dit doe je te voet van deur tot deur in winkelcentra voor de kleine ondernemingen of in woonwijken bij ZZP'ers thuis. Met een iPad onder je arm verhaal je handige gegevens van de prospect. Jij gaat samen met de prospect checken hoeveel voordeliger zakelijke telefonie of internet van VodafoneZiggo voor ze is. Je voelt je helemaal thuis binnen de sales wereld want hier hangen targets en mooie bonussen aan vast. VodafoneZiggo groeit en dus ook de regio's waarin je zal opereren. Reisbereidheid is van belang voor deze functie. 

Nog geen stevige sales ervaring? Niet gevreesd; VodafoneZiggo stoomt je helemaal klaar voor de job met trainingen, e-learnings en meeloopdagen. Je start in een klas met meerdere Sales Representatives tegelijk in juni. Je werkt van ma t/m vr en als het een keertje moet op zaterdag. Je verdient tussen de € 2.299 - € 2.528 bruto per maand op basis van je ervaring en krijgt mooie kortingen op VodafoneZiggo producten. Good to know: je komt direct in dienst bij VodafoneZiggo. Je wordt dus niet uitgezonden via YoungCapital.

De startdatum voor de functie is bespreekbaar! 


Wat wij bieden
 • Je komt per direct op contract bij VodafoneZiggo voor 7 maanden;
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.299 – € 2.528,- (het salaris is inclusief 14,95% benefit budget. Het budget kan je uit laten betalen of vakantiedagen mee kopen);
 • Je ontvangt een tegoedbon voor een telefoon en daarbij hoort natuurlijk een Vodafone abonnement, dat je ook privé mag gebruiken;
 • Een NS-Business Card naar keuze, waarmee je ook privé mag reizen;
 • Een iPad in bruikleen;
 • Een bonusregeling waarmee je tot meer dan €1000,- per kwartaal extra mee kan verdienen;
 • Unlimited Learning! Kies uit duizenden cursussen, trainingen en opleidingen, betaald door je werkgever!
Wat wij vragen:
 • Minimaal mbo4 werk- en denkniveau;
 • Je bent commercieel en hebt een passie voor sales;
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar, van maandag t/m vrijdag;
 • Energie, enthousiasme en vooral ambitie voor VodafoneZiggo: you got it all!
Solliciteren
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.299 - € 2.528 p/m
Bedrijfsomschrijving YoungCapital staat voor jong talent: het kapitaal van elke organisatie die voorop wil blijven lopen. Jonge talenten zijn de aanjagers van de vernieuwing in het bedrijfsleven. Vernieuwing die onmisbaar is voor een grotere concurrentiekracht en een betere toekomst. Daarom helpen wij jonge talenten hun plek op de arbeidsmarkt te veroveren. Zo helpen we u vernieuwen.

lees meer

Contactpersoon YoungCapital
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Sales Representative in Utrecht