Vacature Traineeship Engineering - Utrecht

Utrecht

Staal Verbind B.V.
 • Staal Verbind B.V. Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Traineeship
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Hoe ziet het Traineeship eruit?
Ben jij bijna klaar met je technische opleiding? Of heb je deze inmiddels al afgerond? Dan komen wij graag in contact met jou! Als starter kan je via Staal Verbind alle kanten op. Heb je wel eens nagedacht om als Trainee aan de slag te gaan in de machine-en apparatenbouw? Wij beschikken al jarenlang over een groot netwerk aan nationale en internationale opdrachtgevers die constant vraag hebben naar technisch talent zoals jij. De opleidingen Werktuigbouwkunde, Mechatronica, Elektrotechniek, Embedded Systems, Industriële Automatisering en Industrieel Product Ontwerp passen goed bij deze opdrachtgevers. Wil jij werken en leren tegelijk bij vooraanstaande en innovatieve machine- en apparatenbouwers? Wij hebben Traineeships beschikbaar in de sectoren: automotive, industrie, food en agri, material handling, procesindustrie (olie en gas) en duurzame energie. Staal Verbind maakt het mogelijk voor je!

Ben jij van Staal?

Het Traineeship van Staal Verbind is een eenjarig Traineeship binnen machine- en apparatenbouw en volledig gericht op jouw vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Je gaat werken als junior Engineer bij een opdrachtgever via Staal Verbind. Wij kijken uit naar starters met het onderstaande profiel.

 • Een technische hbo- of wo-opleiding, bijv. Werktuigbouwkunde, Mechatronica, Elektrotechniek, Embedded Systems, Industriële Automatisering of Industrieel Product Ontwerp;
 • Herken jij jezelf in onze kernwaarden: betrouwbaar, flexibel, duurzaam en krachtig.

Echte liefde!
Voordat je start als Trainee bij een van onze klanten, gaan we samen met jou kijken wat het beste bij je past. Dit doen wij door een grondige intake en gaan samen met jou op klantbezoek. Dan kan je direct je (toekomstige) werkplek en je collega’s te ontmoeten. Zo zorgen wij dat je op juiste plek terecht komt zodat jij een flitsende start van je carrière kan maken. Na het maken van een keuze voor een van onze opdrachtgevers zal je in dienst treden. Je begint nu echt! Tijdens een periode van 12 maanden zal je worden getraind en gecoacht op technische inhoud en persoonlijke vaardigheden zodat jij een nog betere professional wordt. Na het succesvol afronden van je jaar als Trainee, zal je in dienst treden bij deze opdrachtgevers.

Dit zijn je voorwaarden!

Uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering. Daarnaast heb je ook een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket afhankelijk van je persoonlijke situatie.

 • een marktconform salaris afhankelijk van je werkervaring (€2.500,00 - €3.000,00 per maand);
 • uitzicht op een vast dienstverband;
 • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • reiskostenvergoeding;
 • pensioenregeling;
 • leaseauto of ov vergoeding
 • CAO afhankelijke vakantiedagen en ADV dagen.


lees meer

Bedrijfsomschrijving Staal Verbind, beeldspraak voor ik verbind. Het verbinden van technisch talent en professionals met ons netwerk, dat is onze missie!
Wij bemiddelen technisch talent en professionals in vaste banen in de machine- en apparatenbouw in Nederland.
Onze kernwaarden zijn: Betrouwbaar, duurzaam, flexibel en krachtig!

lees meer

Contactpersoon Bas Krist
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Engineer in Utrecht