Vacature Customer & Market Insights Manager | 32-38u p/wk - Utrecht

Utrecht

Krutzen Support
  • Krutzen Support Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 38 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Voor mijn opdrachtgever, een grote internationale Retailer (B2B) in de provincie Utrecht, ben ik op zoek naar een ervaren Marketeer met een analytische blik op opportunities in de markt. Met gemiddeld meer dan vijfhonderd duizend zakelijke bezoekers per maand heb jij enorm veel impact op het product- en dienstenaanbod. In deze nieuwe functie binnen het Team van 14 marketeers richt jij je met name op marktontwikkelingen en het genereren van kansen voor new business.

Wat ga je doen?
Als Customer & Market Insights Manager verzamel en analyseer je marktontwikkelingen, klantbehoeften en concurrentie informatie door middel van webresearch en data analyses. Je komt tot een goed onderbouwd advies voor uitbreiding of aanpassing van het bestaande assortiment, dat je doorspreekt met de klantmanagers. In jouw plan van aanpak neem je zaken mee als prijsbeleid, produktlijnen, nieuwe klantgroepen of kansen voor uitbreiding bij bestaande relaties. Sinds kort werken we met een nieuw platform voor data mining, waar vanuit ERP interessante informatie over webbezoekers en conversie verzameld wordt. Dit systeem biedt ook de mogelijkheid om informatie over marktdata uit externe bronnen te koppelen.

Je werkt aan verbetering van de Customer Journey door het ontplooien van initiatieven op het gebied van storytelling. Je vormt scrumteams waarbij je optrekt met stakeholders van verschillende afdelingen zoals sales, marketing en met IT/development. Samen zorg je er voor dat het assortiment nog beter wordt afgestemd op de klantvraag èn voor het verbeteren van de online vindbaarheid en zichtbaarheid (E-commerce) van het assortiment.

Daarnaast ben je als meewerkend voorman de vervanger van de Marketing Manager voor wat betreft de rapportages, analyses en de dagelijkse voortgang. Het betreft geen leidinggevende functie.

In deze rol ben je een echte analist, planmatig sterk, volhardend in je prioriteiten. Samen met het team stel je een kwartaalplan op waarin jij als senior de lead neemt. Ook de uitwerking en het budget komt hierin terug. Bij het opstellen van het plan krijg je de volledige ruimte en vrijheid, en na akkoord neem jij het voortouw voor de uitvoering. Het klantgevoel staat centraal. Je bent een visionair en hebt oog voor kansen in de markt die de organisatie verder brengen. Met jouw marketingcollega's in Europa (zowel strategisch als operationeel) en externe partijen schakel je zeer regelmatig. Soms fysiek, maar meestal via conference calls. De internationale afdeling kenmerkt zich als amicaal en hulpvaardig. Indien nodig spreken ze elkaar aan op een constructieve manier. Het team wil graag een volgende stap maken in de professionalisering en jouw hulp daarbij is hard nodig!

lees meer

Gestelde eisen Wat verwachten we van jou?
Minimaal een afgeronde HBO opleiding en ten minste 5 jaar ervaring met het zelfstandig oppakken van marketingprojecten. Een achtergrond in de retail is een pré;
Internationale gerichtheid en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; Je durft te innoveren en neemt anderen mee in jouw enthousiaste nieuwe plannen;
Met jouw analytische skills weet je als geen ander klantbehoefte en marktinformatie aan elkaar te koppelen en deze door te vertalen naar concrete kansen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 4.500 - € 5.500 p/m

Uiteraard mag je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand, premievrij pensioen, 26 vakantiedagen (bij 38 uur) en een bonusregeling.
Extra informatie Wat bieden wij jou?
Een nieuwe functie binnen een bestaand team in een organisatie met een rijke historie. Er liggen nog zoveel kansen en mogelijkheden en daarin krijg jij alle vrijheid. Het beschikbare budget geeft jou de mogelijkheid om geschikte tools en externe partners in te zetten. Ook
jouw persoonlijke ontwikkeling wordt ondersteund door middel van cursussen en trainingen. Investeren in jouw welzijn vinden wij net zo belangrijk, daarom kun je gebruik maken van ons eigen fitnesscentrum (met o.a. boxen, spinnen, yoga) , maar we hebben ook voorzieningen voor fysiotherapie, er zijn relaxruimtes/mediatheek en natuurlijk wordt er regelmatig voor een dagje ontspanning gezorgd door onze actieve personeelsvereniging.
Tijdens COVID werk je thuis, we zorgen voor een goed (online) inwerktraject. Sparren kun je op internationaal niveau, met marketingcollega's die jou graag verder helpen. Uiteraard mag je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand, premievrij pensioen, 26 vakantiedagen (bij 38 uur) en een bonusregeling.

Enthousiast geworden?
Maak van deze vacature jouw nieuwe baan. Solliciteer nu en stuur je CV naar [email protected] t.a.v. Jason Tang. De werving en selectie wordt uitgevoerd door Krutzen Support in samenwerking met CVCompany.nl Na bemiddeling kom je direct in dienst bij onze opdrachtgever.

lees meer

Bedrijfsomschrijving -
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Data Analist in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures