Vacature Klantenservicemedewerker - Utrecht

Utrecht

UBN Uitzendbureau
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een enthousiaste positief ingestelde Customer Service Medewerker voor de locatie in Utrecht. Een veelzijdige functie met vele persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden waarmee je vanaf dag één al aan de slag gaat.

Zodra je start bij onze opdrachtgever zal je beginnen met een inwerktraject waarbij jij de hele organisatie, de afdeling en de processen goed leert kennen. Het inwerktraject kent zowel een stuk theorie over de organisatie als praktijkgerichte dagdelen gericht op je werkzaamheden. Je komt terecht in een ambitieus, dynamisch en jong team.

Na je inwerktraject ga je natuurlijk aan de slag in en met het team en krijg jij je eigen taken en verantwoordelijkheden;

·        Je verstrekt op juiste wijze informatie over diensten en producten;

·        Je lost verschillende vraagstukken op die via e-mail en/of telefoon binnenkomen;

·        Je neemt klachten aan, lost deze op en durft beslissingen te nemen binnen de gestelde kaders;

·        Je signaleert klanten/problemen, brengt deze onder de aandacht van het management en draagt structurele oplossingen aan;

·        Je draagt zorg voor de administratieve werkzaamheden voortvloeiend uit de calls;

·        Je draagt zorg voor een positief klantbeleving.

Naast bovenstaande werkzaamheden maak je met regelmaat onderdeel uit van verschillende projectgroepen om de organisatie te optimaliseren waarbij tevens rekening wordt gehouden met jouw ontwikkeling en ambities. Afhankelijk van deze ambities en je eigen ontwikkeling biedt de organisatie doorgroei mogelijkheden op verschillende afdelingen binnen de organisatie. Kortom een uitdagende baan gefocust op de toekomst!

·        Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;

·        Je hebt werkervaring in een soortgelijke functie;

·        Je bent klantgericht, resultaatgericht en analytisch;

·        Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift;

·        Je bent 32 per week beschikbaar; meer uur is bespreekbaar

·        Klantvriendelijkheid en service staan bij jou hoog in het vaandel!

Een uitdagende functie binnen een internationale organisatie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een marktconform salaris en passend reiskostenregeling. Daarnaast zijn er leuke personeelsuitjes en kom je terecht in een jong en dynamisch team.

Onze opdrachtgever is een van de meest toonaangevende logistiek dienstverleners in Nederland. De wereld van pakketdistributie is volop in beweging en groeit. Wil jij samen met ons groeien? Bij de opdrachtgever krijgen medewerkers de ruimte voor eigen inbreng en ondernemerschap in een professionele organisatie. Met onze collega’s dragen wij zorg voor het leveren van miljoenen pakketten op jaarbasis vanuit onze 17 locaties in Nederland. Samen gaan we voor kwaliteit. We deliver, together!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving Ben jij op zoek naar meer betrokkenheid?
Wij bemiddelen in logistieke, industriële en administratieve tot en met MBO-niveau.

Of het nu gaat om een baan met of zonder opleiding, vast of tijdelijk, fulltime of parttime, wij helpen graag.
Hierbij kiezen wij voor een persoonlijke en betrokken benadering waarbij jouw wensen én eisen centraal staan, zodat wat jij wilt, werkelijkheid wordt.
Dat is wat we willen, dat is wat we kunnen, dat is wat we doen! Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt voor de mogelijkheden!

lees meer

Contactpersoon Roos
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Klantenservice Medewerker in Utrecht