Vacature Medewerker groenvoorziening in Utrecht

Utrecht

Globen Personeel
  • Globen Personeel Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Het ene moment ben je aan het schoffelen en harken, het andere moment ben je lekker bezig met machines zoals de bosmaaier en bladblazer. Jij wil het groen in de buitenruimtes van Utrecht tip top verzorgen en onderhouden. Start jij binnenkort jou werkdag op met het laden van de schoffel, hark, bosmaaier en de heggenschaar in de bus? Hark dan deze kans nu binnen!

Gestelde eisen Jij hebt je rijbewijs B (BE is een pré),Je werkt graag buiten,Je bent fulltime beschikbaar,Jij hebt al relevante werkervaring,VCA certificaat (of bent bereid deze te halen),Jij bent betrouwbaar
Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
In overleg
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
Geld natuurlijk,Veilige en goede materialen (PBM’s),Borrels en barbecues met jouw Globen collega’s,Werk bij jou in de buurt
Bedrijfsomschrijving Globen is hét uitzendbureau in de groen- en infrasector. Het vinden en verbinden van vakmensen is wat we doen en waar we goed in zijn.

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers breed inzetbaar zijn en de juiste kennis hebben, daarom bieden wij training, begeleiding en opleiding.

Als specialist op het gebied van groen en infra personeel spreken wij niet alleen de taal van de grondwerker of groenvoorziener, maar ook die van de calculator en projectleider.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Douwe Verburg
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Medewerker Groenvoorziening in Utrecht