Vacature Pedagogisch medewerker Zeist, ZZP welkom! - Utrecht

Utrecht

ExcellentFlex B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Voor de regio Utrecht/Zeist zijn wij op zoek naar Pedagogisch Medewerkers die onze pool van pedagogisch professionals willen versterken. Dat kan in loondienst of als ZZP'er.

ExcellentFlex is het grootste bureau in de randstad voor arbeidsbemiddeling in de kinderopvang. Wij werken gepassioneerd, gedreven en weten dat werken met kinderen een roeping is. Herken jij je hierin? Reageer dan vandaag nog!

Functieomschrijving en waar je op mag rekenen:

In de regio Utrecht zijn wij op zoek naar pedagogisch medewerkers voor een erg leuke groene opvang met een antroposofisch karakter. Prachtige locaties waar biologische en gezonde voeding centraal staan. Wij zoeken gemotiveerde pedagogisch medewerkers die in loondienst of als ZZP'er onze flexpool willen versterken of die in vaste dienst bij de opdrachtgever willen werken.

Kies je ervoor om aan de slag te gaan als pedagogisch medewerker bij ExcellentFlex dan mag je rekenen op zeer goede voorwaarden. Jij gaat aan de slag op een locatie via ons of direct op contract bij de opdrachtgever. Je ontvangt van ons:

 • Direct een tijdelijk contract met uitzicht op een contract voor langere tijd of een overeenkomst van opdracht (een meer dan goed salaris tot € 2.889.- bruto o.b.v. 36 uur (conform CAO kinderopvang) of een ZZP uurtarief
 • Reiskostenvergoeding bij loondienst, pensioenopbouw, opleidingsmogelijkheden enz.;
 • De perfecte mogelijkheid om ervaring en kennis op te doen in de kinderopvang.
 • Een professioneel arbeidsbemiddelingsbureau dat persoonlijk werkt en haar kandidaten kent. Duidelijke afspraken en een prettige, toegankelijke app die al onze mensen voorziet van de diensten in de gewenste regio's.
Profiel

Voor ons is het belangrijk dat jij bij ons op je plek zit. Daarom hebben wij een aantal criteria op een rijtje gezet zodat jij kunt beoordelen of wij bij elkaar passen:

 • Werken met kinderen is jouw passie;
 • Je voelt je thuis in een antroposofische omgeving
 • Je bent flexibel en goed bereikbaar
 • Je bent bereid om te reizen met openbaar vervoer of auto;
 • Je hebt een geldig en recent VOG (Heb je nog geen VOG? Wij regelen dit graag voor je);
 • Je staat geregistreerd in het landelijk register kinderopvang (DUO)
 • Je bent in het bezit van een diploma conform de eisen die de CAO kinderopvang stelt. Weet jij niet zeker of jouw diploma erkend wordt? Check dit dan eenvoudig via deze link: https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang
 • Een geldig VVE certificaat en/of 3F Taaleis is een pré. Heb je geen VVE? Vraag bij ons naar de mogelijkheden om dit certificaat via ons te halen via onze spoedcursus VVE Uk & Puk.
Solliciteren
Ben jij enthousiast geworden? Stuur jouw CV met korte motivatie via de online sollicitatie knop of rechtstreeks aan: Lise Lochtenbergh: regiomanager, [email protected], 06-82567994 of aan Maran de Vroom-Henneberke: Businessmanager & Teamlead, [email protected], 06-13086644.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Detachering, werving en selectie, flexpooling en payrolling voor het basisonderwijs, de kinderopvang en de zorg.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Pedagogisch Medewerker in Utrecht