Vacature Marketing medewerker Utrecht

Utrecht

U-Boss Uitzendbureau
  • U-Boss Uitzendbureau Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Profielschets

Deze organisatie is een echt familiebedrijf waarbij betrouwbaarheid, service en bereikbaarheid een grote rol spelen. We leveren diverse machines en producten voor industrie in de hele BENELUX


Wat neem je mee?

Als marketing medewerker is het van belang dat je voldoet aan de volgende eisen:
- HBO werk- en denk niveau;
- Uitstekende beheersing je ook de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
- Ervaring met contentbeheer: ontwikkelen en bijhouden van de website;
- Ervaring met SEO/SEA en linkbuilden;
- Woonachtig in de regio Utrecht (maximaal 30 km).

Wat wordt er geboden?

Het betreft een fulltime functie voor 40 uur in de week, Collegiale en gedreven werkomgeving met ruimte voor opleiding en groei, een marktconform salaris, met 13e maand. Een heel divers vakgebied met klanten in alle takken van industrie.29 vakantiedagen uit te bereiden tot 31 dagen, Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenvoorziening

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving U-Boss uitzendbureau is de kleinschalige en regionale uitzendspecialist die al bijna 30 jaar prominent aanwezig is op de arbeidsmarkt in Utrecht en Rotterdam. U-Boss Nautique is gevestigd in Utrecht en is landelijk actief in de binnenvaart.

Vanuit onze vestigingen in het hart van de Utrechtse- en Rotterdamse binnenstad leveren onze teams van gedreven en ervaren consultants HR-oplossingen in de breedste zin van het woord.

Met hart voor de zaak en persoonlijke aandacht streven wij in onze werving en selectie continu naar de perfecte match voor tijdelijke en vaste banen. Daarbij ligt onze focus op het MKB in de steden Utrecht, Rotterdam en omgeving.

Bij ons bent u niet één van de velen. Wij zijn geïnteresseerd in de persoon achter het profiel. Als u zich wilt inschrijven bij U-Boss, ontvangen wij u graag eerst op kantoor. Wij sturen niemand ongezien naar de klant, omdat wij ervan overtuigd zijn dat dit persoonlijke contact noodzakelijk is om telkens de beste match te maken. Of het nu gaat om een tijdelijke job of om een afwisselende vaste baan. Want uitzendwerk is en blijft mensenwerk.

lees meer

Contactpersoon Linda Bos
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Marketing Medewerker in Utrecht