Vacature Bouwkundig calculator Beheer en Onderhoud - Utrecht

Utrecht

Multiselect
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Wij zoeken voor onze opdrachtgever een ervaren calculator beheer en onderhoud. Onze opdrachtgever in Utrecht is een middelgroot bouwbedrijf actief in de sectoren nieuwbouw en renovatie en marktleider op het gebied van renovatie. Met ruim 100 medewerkers in dienst realiseert onze opdrachtgever projecten in midden Nederland. Voor de afdeling onderhoud en beheer zijn wij op zoek naar een calculator beheer en onderhoud. Heb je ervaring als calculator onderhoud en beheer in de bouw? Dan horen we graag van jou! Je kunt je interesse sturen naar [email protected] Heb je vragen over deze functie, dan kan je Mark ook telefonisch of per Whatsapp bereiken via het nummer 06 30 44 99 76.

De functie van calculator beheer en onderhoud bestaat o.a. uit het maken en controleren van calculaties voor kleinbouw projecten en meer- en minderwerken, het uitwerken van offertes, het aanvragen van prijzen van materiaal, materieel en onderaannemers, het verzorgen van gegevens t.b.v. nacalculaties en het ondersteunen van de werkvoorbereiding. Je rapporteert direct aan het hoofd van de afdeling. Als calculator bezoek je ook bouwplaatsen om ter plaatse werk op te nemen. 

lees meer

Gestelde eisen

Voor de functie van calculator beschik je over minimaal over hbo-werk- en -denkniveau en ben je behalve cijfermatig sterk ook communicatief vaardig en heb je goede contactuele eigenschappen.Je hebt als calculator inzicht in bouw- en verbouwwerkzaamheden en ervaring met geautomatiseerde calculatieprogramma's. Je hebt al enige jaren als (junior) calculator ervaring in de bouw. Je hebt een flexibele en klantgerichte instelling.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Extra informatie
  • Een boven marktconform salaris
  • Een goed en eerlijk arbeidsvoorwaardenpakket
  • Je krijgt mogelijkheden om je persoonlijk en vakinhoudelijke verder te ontwikkelen
  • Je komt te werken bij een stabiele opdrachtgever en een sociale groep collega's
Solliciteren bij

Heb je ervaring als calculator onderhoud en beheer in de bouw? Wil je graag werken in de omgeving van Utrecht, dan horen we graag van jou! Neem contact op met Mark Sluiter. Mark is telefonisch en per whatapp bereikbaar via het nummer: 06-30449976.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een landelijk opererend ingenieursbureau. Grote en minder grote bedrijven leggen bij ons arbeidsvraagstukken neer die zij zelf niet op kunnen lossen. Deze lopen uiteen van specialistische opdrachten voor een complex projecte tot vraag naar bijvoorbeeld tien bouwkundigen die meteen kunnen starten of het vormen van een heel projectteam. Wij richten ons op bouw en infra.

Multiselect, jouw kennis in de bouw en infra
Eind 1999 is Multiselect opgericht door een aantal enthousiaste consultants. Deze consultants werken nog steeds bij ons. Het team groeit met specialistische mensen. Allen met grote kennis van de markt. Onze grootste kracht is dat ons netwerk groot is en uit blijft breiden. Wij weten wat er speelt bij onze opdrachtgevers en bij onze kandidaten. Voor talloze organisaties zijn wij werkzaam als preferred supplier. Wij kennen de opdrachtgevers en de kandidaten persoonlijk. Daarom weten wij precies wie bij welk project past. Wij maken de perfecte match. We durven eerlijk te zeggen dat we er zelden naast zitten.

De beste contracten
Eerlijkheid en transparantie staan bij ons voorop. Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. Wij hebben kennis van zaken. Niet alleen onze consultants hebben specialistische kennis. Ook onze backoffice bestaat uit een team van specialisten. Zij volgen ontwikkelingen op de voet op het gebied van arbeidsrecht, CAO-wijzigingen en pensioenen. Wij bieden de garantie dat wij de beste contracten geven aan de kandidaten en aan de opdrachtgevers. Hier zijn wij trots op.

Persoonlijke ontwikkeling
Wij investeren in onze mensen. Niet alleen in ons eigen team. Ook in de bouwkundigen die wij detacheren. Wij stimuleren persoonlijke ontwikkelingen. Wij zorgen ervoor dat kennis en competenties op peil blijven. Een advies over carrièreontwikkelingen of een afspraak over een baan dichter bij huis. Wij helpen je graag groeien.

lees meer

Contactpersoon Mark Sluiter
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Calculator Bouw in Utrecht