Vacature BBL Leerling Monteur gas, water en warmtedistributie - Utrecht

Utrecht

Werk en Vakmanschap
 • Werk en Vakmanschap Bedrijfsprofiel
 • LBO / VMBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Wil jij geld verdienen én je MBO niveau 2/3 diploma behalen?
Start je carrière in de techniek met het leer-werktraject voor Leerling Monteur gas, water en warmtedistributie bij de grootste netbeheerder van de Randstad. 24/7 wordt er energie via de netten aan klanten en huishoudens geleverd. Deze netten behoren tot de meest betrouwbare van de wereld!

Voor de provincie Utrecht/ West-Gelderland zijn wij bij Werk en Vakmanschap zijn wij op zoek naar meerdere:
Leerling Monteurs

In ons dagelijks leven zijn we afhankelijk van de energie die door de netbeheerder geleverd wordt. Zij zorgen ervoor dat je ‘s ochtends onder een warme douche kan stappen. Na een lange werkdag wil jij een heerlijke maaltijd kunnen bereiden op je gasfornuis. Als het donker wordt zet jij je lichten aan in huis en ’s avonds kijk je nog een film.

Dit maak jíj allemaal mogelijk door jouw werk als monteur ondergrondse infra. Het lijkt zo gewoon, maar niks is uitdagender dan deze energie elke dag weer bij iedereen thuis te brengen.

Wat ga je doen?
Je leert het beste door te doen!
Je gaat een BBL - traject volgen waarbij je één dag theorie en één dag praktijkles krijgt in de Bedrijfsschool. De andere drie werkdagen loop je als Leerling Monteur gas, water en warmtedistributie mee met ervaren monteurs. Zij brengen jou de kennis en kunde bij om het vak te leren zodat jij je diploma behaalt.

Onder deskundige begeleiding ga je gasdistributienetten aanleggen, gebruiksklaar maken en onderhouden. Dit betekent dat je assisteert bij graafwerkzaamheden voor het graven van sleuven en putten en leidingen aanlegt. Je leert hoe je deze moet aansluiten en onderhouden. Ook leer je om storingen op te sporen en op te lossen;
De leidingen van de gasnetten lopen overal. Hierdoor kom je op veel verschillende werkplekken;
Doordat je werkzaamheden verricht aan ondergrondse leidingen voor de aanleg, onderhoud en vervanging, werk je vooral buiten;
Werken aan gas, water en warmtenetten brengt risico’s met zich mee. Daarom leer je hoe je veilig werkt via veiligheidsprocedures;
Je gaat aanvullende cursussen/opleidingen volgen voor het behalen van de certificaten VCA, Veilig werken langs de weg, Levensreddend handelen en Kleine blusmiddelen.

Wat bieden wij jou?
Je komt te werken binnen een bedrijf waarin ze letterlijk meer dan twee miljoen klanten verbinden aan het energienetwerk. Ze leveren niet alleen elke dag energie maar werken ook tegelijkertijd keihard mee aan de energietransitie.

Ze willen een voorbeeld zijn voor anderen. Niet alleen in duurzaamheid en vooruitstrevendheid maar ook in de werkcultuur. Iedereen is welkom. Wie je ook bent of wat je ook doet. Samenwerken, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn erg belangrijk. Je kan vertrouwen op elkaars expertise!

Verder bieden wij jou als Leerling Monteur:

 • en mooi salaris tussen de €1700,- en €1850,- bruto per maand;
 • Een betaalde opleiding, start september 2021;
 • Intensieve begeleiding en coaching;
 • Uitzicht op een vast dienstverband;
 • Reis- en onkosten vergoeding.

lees meer

Gestelde eisen
 • ij hebt een VMBO diploma, bij voorkeur in een technische richting;
 • Jij kunt een VOG overleggen en je hebt een rijbewijs B of gaat bijna afrijden (bij voorkeur eigen vervoer);
 • Je bent vooral ambitieus en gemotiveerd om aan een nieuwe uitdaging te beginnen!
 • Na het lezen van jouw cv en motivatie zullen wij contact met je opnemen. Bij geschiktheid en na een kennismakingsgesprek stellen we je voor aan onze opdrachtgever. Is iedereen na de volledige sollicitatieprocedure nog steeds enthousiast, dan ligt er een mooie carrière in de techniek voor jou in het verschiet!

Heb je vragen of wil je meer weten?
Neem contact op met Chris Meijer 026-4452199
Ben je meteen enthousiast? Stuur dan direct je cv en motivatie naar [email protected]
Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 1.700 - € 1.850 p/m
Bedrijfsomschrijving Werk en Vakmanschap biedt (aankomende) technici de mogelijkheid om aan de slag te gaan bij toonaangevende opdrachtgevers. Vaak met een vaste baan als resultaat. Wij bieden de juiste voorwaarden om jouw technisch talent te ontplooien waaronder:
- Uitdagende (leer)banen bij technische bedrijven;
- Prima arbeidsvoorwaarden;
- Uitgebreide scholingsmogelijkheden;
- Intensieve coaching en begeleiding;
- Aandacht voor veiligheid.

lees meer

Contactpersoon Werk en Vakmanschap
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Leerling Monteur in Utrecht