Vacature SAP FICO Consultant bij échte SAP Specialist - Utrecht

Utrecht

CareerValue
  • CareerValue Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Als SAP FICO Consultant adviseer je de klanten van deze organisatie in het vertalen van haar financiële processen richting SAP-oplossingen. De klanten van deze organisatie bevinden zich in allerlei branches waardoor je door de jaren heen verschillende type bedrijven leert kennen. Er wordt steevast gekeken naar projecten dichtbij jouw huis zodat de werktijd beperkt blijft en gezien het grote netwerk lukt dit doorgaans erg goed! 

Door middel van het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van de klant, ontwikkel je een functioneel ontwerp voor de financiële processen en vervolgens zorg je voor de koppeling en implementatie richting SAP. Dat betekent dat je dus bij het gehele proces, van A tot Z, betrokken zal zijn en hierin een sterke, adviserende rol inneemt. Je bent echt het verlengstuk van de organisatie op SAP FICO gebied en je kunt proactief verbeteringen voorstellen en zorgen voor voldoende draagvlak om dit daadwerkelijk in de praktijk toe te passen. Hiervoor is het dus van belang dat je ook de juiste social skills bezit om met en voor de klant tot de beste oplossing te komen. 

Daarnaast heb je een passie voor Finance an sich en krijg je de ruimte om, samen met je collega's, je op dit vlak verder te verdiepen en in te spelen op de nieuwste trends & ontwikkelingen. Zo blijf je altijd up-to-date qua kennis en word je een uitstekende SAP FICO Consultant met perfecte ervaring!

lees meer

Gestelde eisen

– Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau
– Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als SAP FICO Consultant
– Bij voorkeur beschik je over de juiste certificeringen
– Je hebt een helicopterview en de juiste procesinhoudelijke kennis omtrent SAP Finance vraagstukken
– Goede communicatieve vaardigheden, overtuigingskrachten en een no-nonsense mentaliteit
– Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 4.000 - € 5.000 p/m
Extra informatie

De arbeidsvoorwaarden bij de organisatie zijn uitstekend.
Zo ontvang je een goed basissalaris (tot 5000 euro per maand) + winstdelingsregeling op basis van jouw inzetbaarheid.
Daarnaast krijg je een erg goed mobiliteitsbudget, is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, is er een goede pensioen- en verzekeringsregeling van kracht en word je ingezet op uitdagende projecten bij mooie klanten vlakbij huis.

Interesse in deze rol als SAP FICO Consultant? Stuur dan je reactie + CV naar Tim Vonk op [email protected] of bel/app naar 06-15490856.

Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met:
Tim Vonk op telefoonnummer: +31 (0)88 88 33 072 of mobiel: +31 (0)6 15 49 08 56.
Solliciteren kan ook door te mailen naar [email protected] of via WhatsApp.

Tagged as: consultancy

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Voor deze nationaal en internationaal georiënteerde SAP Specialist ben ik opzoek naar gemotiveerde SAP Fico Consultants. Deze organisatie, welke zeer kort geleden het aantal van 100 werknemers is gepasseerd, is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, testen en beheren van krachtige bedrijfsoplossingen, van origine op basis van SAP.  Dit doen zij onder andere voor grote bekende organisaties die zowel landelijk als over de grens bekend zijn. SAP is echt hun core business echter zijn ze wegens aanhoudende groei en succes inmiddels ook op andere terreinenen actief. Ze willen echter niet een té grote consultancy organisatie zodat ze het persoonlijke karakter en de korte lijnen kunnen behouden. 

De organisatie heeft een zeer platte organisatiestructuur met een informele en open cultuur. Binnen deze organisatie zijn er veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en zijn er veel opleidingsmogelijkheden. Verder ziet deze organisatie haar werknemers als ambassadeurs van onder andere haar imago en de kwaliteitsnorm welke ze graag uit willen dragen, happy employees make happy customers! En dat heeft natuurlijk ook zijn uitwerking op de arbeidsvoorwaarden welke binnen dit bedrijf aantrekkelijk te noemen zijn.

lees meer

Contactpersoon CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Business Intelligence Consultant in Utrecht