Vacature Chauffeur - Utrecht

Utrecht

Stedin
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
Werk waar je trots op kan zijn
Dit ga je doen

We zijn bij Stedin hard op zoek naar een vrachtwagenchauffeur, die mee kan draaien in een 24/7 team. Als chauffeur ga jij aggregaten vervoeren binnen het hele verzorgingsgebied van Stedin. Jij gaat met een zware vrachtwagencombinatie rijden met gemiddeld 400 PK, met een zware auto laadkraan erop. Ook ga je transformatoren in Stedin ”huisjes” wisselen en voor de afdeling Logistiek vervoer je haspels en buizen.

Onze afdeling zit in Utrecht en daar vandaan voeren we onze opdrachten uit voor het hele Stedin verzorgingsgebied, in de provincies Zuid – Holland, Utrecht en Zeeland. We hebben geen 8 tot 4 mentaliteit, want als er een stroomstoring is dan zal er direct gereageerd moeten worden. Jij neemt 1 keer per 6 weken deel aan de wacht & storingsdienst waar uiteraard een extra vergoeding tegenover staat.

lees meer

Gestelde eisen
Jouw sterke punten
Worden we blij van

Dit is echt een baan voor doeners.  Je bent leergierig en bereid tot het volgen van trainingen zoals  BEI THP en LRH. Als je deze trainingen hebt gevolgd  mag je werken in hoogspannings- en middenspannings stations. Bovendien ben je een doorzetter en teamspeler. Ook vinden we het top als je aan de toekomst en het milieu denkt.

Wat jou verder misschien wel onze nieuwe chauffeur maakt?  

  •        Je hebt rijbewijs CE en ervaring om met (schamel) combinaties te rijden.
  •        Je hebt code 95 op orde.
  •        Je bent in het bezit van een TCVT certificaat, of bereid deze te behalen.
  •        ADR stukgoed certificaat (basis zonder 1 en 7 optioneel tank), is een pré.
  •        Je hebt VCA VOL, of bereid deze te halen.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Vrachtwagen aanhanger (CE)
Salarisinformatie Bruto € 3.286 p/m
Extra informatie
Een goed team
Daar hoor je bij

Meteen vanaf dag één maak je deel uit van het NSA team (noodstroom team), dit valt onder de afdeling Materieel. Een groep enthousiaste collega’s die hard werken en dat ook van jou verwachten. Die elkaar helpen als je het even niet weet.

De afdeling NSA is primair verantwoordelijk voor het leveren van aggregaten. Hiervoor beschikken we over een team van 6 chauffeurs, een planner, een beheerder (terrein en noodstroomaggregaten) en een teamcoördinator. Daarnaast hebben we zo'n 30 noodstroomaggregaten (verschillende vermogens van 60 t/m 1850 kVA ) , 4 vrachtwagens met laad/los kraan (van 65 t/m 88 TM) en een Iveco combinatie. Dit samen met allerlei ander materieel zoals IBC's, kabelkisten, aanhangers zijn dit op hoofdlijnen de middelen waarmee we ons werk uitvoeren. De noodstroomaggregaten worden ingezet bij gepland en ongepland werk (storing). Geplande werkzaamheden vinden grotendeels overdag, doordeweeks plaats. Incidenteel vinden geplande werkzaamheden plaats in het weekend. Voor de storingen buiten dag-venster is er een wachtdienstrooster. 1x in de 6 weken word je ingedeeld in de wachtdienst. Dit houdt in dat je een week lang stand-by bent bij storingen in de avond, nacht en het weekend. Hier staat een vergoeding tegenover.

Naast het leveren en inzetten van noodstroomaggregaten, zetten we de vrachtwagens in voor speciaal transport zoals het plaatsen van transformatoren in midden-spanningsruimtes. Hierbij komt het vakmanschap in het werken met de kraan goed naar voren. Als de vrachtwagens niet ingezet kunnen worden voor het transport van aggregaten of speciaal transport dan worden deze met chauffeurs ingezet voor logistieke ritten bijv. haspels, buizen en pallets. Hier is het kunnen rijden met een combi een must. Als chauffeur binnen de afdeling NSA is je thuisbasis het buitenterrein bij onze vestiging in Utrecht. Hier staan de meeste aggregaten en vrachtwagens gestald.


Mooie arbeidsvoorwaarden
Die wil je hebben

Wij verwachten veel van jou, maar jij mag ook veel van ons verwachten. Wat je krijgt? Dat zie je hier.

• Je salaris wordt, afhankelijk van kennis en ervaring, max € 3286,- bruto per maand als je 40 uur per week werkt.

• Je krijgt per jaar 24,5 vakantiedagen plus een Persoonlijk Budget. Je kan hiermee extra vrije dagen kopen, kiezen voor extra salaris of dit juist gebruiken als aanvulling van je pensioen. Het Persoonlijk Budget bedraagt 24% van je brutosalaris, met inbegrip van 8% vakantiegeld.

• Je bouwt prima pensioen bij het ABP op, waarvan 70% van de premie wordt betaald door Stedin.

• Je hebt allerlei trainings- en opleidingsmogelijkheden, want we investeren graag in jou.

• Je gaat genieten van een fijne balans tussen werk en privé. Werk is belangrijk, maar thuis ook.

• Je krijgt een laptop en smartphone, maar kan ook kiezen voor Bring Your Own Device. Dat is wat duurzamer.

• Je mag onbeperkt reizen met het openbaar vervoer met een OV vrij-abonnement. Kom je met de auto, dan ontvang je een reiskostenvergoeding.

• Je ontvangt een vergoeding voor de wacht & storingsdienst.


Nu reageren
Laten zien wat je in huis hebt

Zin in deze baan? En nu en later genoeg te doen hebben? Reageer dan snel. Gewoon met de knop ‘solliciteren’. Vergeet niet je CV mee te sturen. Om een goede selectie te kunnen maken, ontvangen we ook graag een motivatiebrief. Als we denken dat je bij ons past, nemen we snel contact met je op voor de eerste stappen. We wensen je veel succes!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Hoe gaan wij als Stedin werk maken van een leefwereld vol nieuwe energie? Vooral door te doen. We investeren dit jaar 584 miljoen euro in de energie-infrastructuur van morgen. We leggen 680 kilometer elektriciteitskabels en 242 kilometer aan gasleidingen aan. En ronden honderden infra-projecten af. Een selectie van deze projecten lichten we in ons jaarplan 2021 kort toe. In dit jaarplan staat wat onze ambities én uitdagingen zijn. En waar we in Zuid-Holland, Utrecht en Friesland werken aan de energievoorziening van morgen.

lees meer

Contactpersoon Ivette Heldens
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Chauffeur C in Utrecht