Vacature Project Manager - Utrecht

Utrecht

Good Company
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Leer de organisatie kennen

Internationaal bedrijf dat ruim 30 jaar logistieke oplossingen levert op het gebied van industriëleautomatisering. Het bedrijf gevestigd in omgeving Utrecht ontwikkeld geautomatiseerde machines voor de middel en zware industrie.

Over de functie

Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor het realiseren van projecten binnen de afgesproken termijn, budget en op het gebied van kwaliteit.

Vanuit Buz Dev. Team ontvang je projecten die onder jou verantwoordelijkheid vallen. De Project manager neemt leiding over deze projecten en verdeeld de taken binnen de verschillende engineering disciplines zoals System, Mechanical, Electrical en Software. Daarnaast stuur je ook de productie & insatallatie en kwaliteitsafdeling aan.

Belangrijk in deze functie is de realisatie van de projecten, logistiek en materiaalvoorzieningen. Daarnaast zet je de wensen van klant om in een realiseerbare pakket van eisen.

Gedurende het project ben je dus verantwoordelijk voor de voortgang, projectbewaking, contactpersoon en het motiveren van het project team!

Jouw kwaliteiten

  • Verreist: HBO/WO: TB, WTB of Mechatronica opleiding
  • Minimaal vijf jaar ervaring als logistieke project manager
  • Ervaring in logistiek, Kennis van logistieke, verpakkingsindustrie en industriële processen
  • Ervaring met ERP systemen
  • Internationaal reizen
  • Talenkennis: Uitkendend; Nederlands, Duitse en Engels

De voordelen

Een dynamische werkomgeving met veel eigen initiatieven en persoonlijke inzet. De werksfeer is informeel met een echte no-nonsense mentaliteit.

Klinkt goed?

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Good Company ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Solliciteer via onze website op de vacature van Project Manager.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Good Company helpt werkgevers en werknemers bij de belangrijkste factor in hun werklevens: de mensen. Door te zorgen dat zij elkaar begrijpen, vinden, versterken en gelukkig maken.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Project Manager in Utrecht