Vacature SAP SD Consultant - Utrecht

Utrecht

Search X Recruitment
  • Search X Recruitment Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

De nieuwste technieken, de grootste SAP projecten, de beste opdrachtgevers. Als je op zoek bent naar uitdaging binnen SAP, zoek dan niet verder. Dit is jouw kans om je vaardigheden verder op de proef te stellen.

Vertel verder...

De digitale transformatie, industry 4.0, de energie-transitie - geef het beestje een naam, ieder bedrijf heeft er op zijn eigen manier mee te maken. Technologie heeft een steeds grotere invloed op de wereld om ons heen. Wat kort geleden nog werd gezien als de bleeding edge is tegenwoordig de standaard, van VR en AI tot IoT. Alleen moeten we nog steeds zorgen dat we ons niet aan die bleeding edge snijden.

Gelukkig zet dit marktleidende technologiebedrijf zich er iedere dag voor in om innovatie makkelijk te maken. Ze werken alleen met de beste talenten en geven die de vrijheid en de tools om de wens van hun klanten werkelijkheid te maken. In welke industrie dan ook, van voedselproducenten tot energieleveranciers. Ze werken namelijk nauw samen met hun klanten, in zeer korte feedback loops, om binnen korte tijd tot de perfecte oplossing te komen. En ze kunnen jouw hulp goed gebruiken.

Wat kan ik doen?

Als SAP SD Consultant wordt je onderdeel van een geöliede machine. Samen met een team ervaren SAP Consultants op verschillende levels, bijt jij je vast in de uitdagingen van klanten. Door een strak proces te hanteren begeleiden jullie de klant binnen no-time van selectie tot implementatie en ondersteuning. Er wordt dan ook aardig wat gevraagd van zowel jouw communicatieve als technische vaardigheden. Het gaat er immers niet alleen om de juiste oplossing te vinden, maar vooral ook om de klant daarvan te overtuigen.

Gaaf, moet ik nog iets meenemen?

Een goede basis is het allerbelangrijkst. Daarom komt een Bachelor of Master studie goed van pas. Natuurlijk is een paar jaar ervaring met SAP implementaties op SD gebied ook geen overbodige luxe. Hoe meer jij weet van SAP technologie, hoe beter. Verder valt of staat alles met jouw communicatieve vaardigheden. Ben jij de consultant die onze klant de juiste kant op weet te wijzen?

That’s me! Maar verdient het ook een beetje?

Natuurlijk! Jouw inspanningen worden goed beloond. Je krijgt een basissalaris tussen de €4000 en €6000 bruto per maand en hebt de keuze tussen een lease-auto of een mobiliteitsbudget. Daarnaast wordt alles voor je verzorgd. Van een uitstekend pensioen tot onbeperkte opleidingsmogelijkheden. Dus waar wacht je nog op? Solliciteer nu!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.000 - € 6.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn Search X. Een recruitment agency, gespecialiseerd in het bemiddelen van IT, Sales en Marketing professionals voor vaste vacatures en freelance opdrachten. Van Junior tot Executive level en van Start-up tot Multinational, maar altijd met het uitgangspunt: Kwaliteit boven kwantiteit, eerlijk en oprecht.

Sinds onze start in 2013 hebben wij ons er elke dag voor ingezet om het leven van onze klanten en kandidaten, leuker en beter te maken. Het gaat namelijk altijd om mensen, dat staat buiten kijf. Daarom werken wij alleen voor bedrijven waar we zelf ook zouden willen werken. Innovatieve Scale-ups zoals Facevalue, Ireckonu en Boldking, maar ook grote gevestigde multinationals zoals Heineken, Accenture en Wolters Kluwer.

Wat wij doen, doen we anders dan anderen. Wij vinden niet wat je zoekt, maar wat je nodig hebt. #EigenwijsLoyaal

lees meer

Contactpersoon Ernst Jan Berger
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures SAP Specialist in Utrecht