Vacature Medewerker Housekeeping - Utrecht

Utrecht

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 20 - 30 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Werk jij graag in de housekeeping? Of zou jij dat graag willen leren? Én woon jij in de buurt van Utrecht? Dan zou deze vacature zo iets voor jou kunnen zijn!
Ga aan de slag als medewerker housekeeping bij een hotel het hartje van Nederland! Neem de verantwoordelijkheid in handen en zorg voor een glimlach bij alle gasten!

Wat bieden wij jou
  • Verdien vanaf €11,44 bruto per uur! (21+)
  • 20 tot 30 uur per week werken, lekker!
  • Werken met gezellige collega’s!
  • Werken in Utrecht, WOW!
  • Elke dinsdag uitbetaald, Ca$hen!
Wie ben jij

Naast dat jij hét gezicht kan zijn van het hotel én housekeeping iets voor jou is:

Wat ga je doen

Met jouw trolley vol schoonmaak-gear werk jij jouw lijstje van hotelkamers af. Er blijft geen vuiltje of spatje ongezien, not on your watch! Alle linnen zijn verschoont, check! Badkamer is weer Pico Bello, check! Je hebt alles afgestreept van je taken voor deze hotelkamer, dubbel CHECK! Topper! Samen met het team zorgen jullie voor een memorabele verblijf voor de gasten! Een wonderbaarlijke schone hotelkamer zullen zij voor altijd onthouden als zij terug denken aan het verblijf!

ondertussen begroet jij de gasten die jij tegenkomt in het hotel! Het van belang dat jij gastvriendelijk bent naar alle gasten, jij representeert immers wel het hotel waar jij voor werkt! Als jij jouw doel bereikt en zijn alle kamers van jouw lijstje wonderlijk netjes krijg je weer energie voor de volgende dag!

Waar ga je werken

De organisatie EW Facility beheerd de housekeeping pool in de omgeving Utrecht! Hoe fijn is dat! Omdat er verschillende locaties zijn, zullen wij kijken welke locatie het beste bij jou past! Of dat er eventueel iets te combineren valt!

Sollicitatie

Dit klinkt toch fantastisch! Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 11,44 p/u
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Schoonmaker in Utrecht