Vacature Chauffeur voor rijplatenauto en Kipper - Utrecht

Utrecht

Synensis Bouw BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Ga jij nooit op je plaat? Maar kun je deze platen wel netjes vervoeren en neerleggen? Dan zoeken wij jou!

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Groenekan zijn wij opzoek naar een Chauffeur voor de rijplatenauto en kipper (later in de vacature Chauffeur genoemd). Jouw werkzaamheden bestaan uit het vervoeren van rijplaten en grond naar verschillende locaties voor de verschillende projecten. De chauffeur die wij zoeken heeft hier al enige ervaring mee of heeft een soortgelijke functie beoefend. Als chauffeur ben jij onmisbaar voor het bedrijf en dit is dan exact de reden dat jij je werk serieus neemt. Dit laat jij zien door altijd je afspraken na te komen en tijdig te communiceren wanneer er complicaties optreden. Ben jij de Chauffeur die wij zoeken?

lees meer

Gestelde eisen - Je bent in het bezit van rijbewijs C(E);
- Je hebt een flexibele werkinstelling;
- Je hebt affiniteit met autolaadkranen;
- LBO/MBO niveau;
Rijbewijs Vereist: Vrachtwagen (C)
Extra informatie - Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
- Een uitdagende en afwisselende baan;
- Een hecht en gezellig team om mee te werken;
- Een dienstverband voor langere tijd;

Herken jij jezelf terug in dit profiel? Reageer dan nu door te solliciteren met de onderstaande knop en wij zullen contact met je opnemen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Als mensen op de juiste plek zitten en een baan hebben die bij hun interesse, ambities en mogelijkheden past, gaan ze met plezier naar hun werk. Dan pas komen hun talenten echt tot bloei en kunnen ze het verschil maken. Dat geldt zowel voor de mensen die via ons een baan vinden, gedetacheerd of uitgezonden worden, als voor onze eigen mensen.

Onze externe missie is het vinden van de beste combinatie van mensen en hun baan. Zeg maar, de ideale match tussen vraag en aanbod. Daarom bouwen wij aan langdurige relaties met onze klanten, leveranciers en onze eigen mensen. Open communicatie staat hierbij hoog in ons vaandel! Onze interne missie is het bieden van een optimale balans tussen werk, opleiding en privé voor al onze eigen medewerkers. Wil je meer weten over onze manier van werken of over de verschillende diensten die wij verlenen, aarzel niet om contact op te nemen. Wij komen graag - en geheel vrijblijvend! - langs.

lees meer

Contactpersoon Ralf Verhoef
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Chauffeur C in Utrecht