Vacature Junior projectleider - Utrecht

Utrecht

ELLBRU
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Heb jij 1-2 jaar ervaring als bouwkundige en ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Wil jij naast modelleerwerk ook meer bezig gaan houden met het coördineren van projecten? Lees dan snel verder! 


Organisatie

Onze opdrachtgever is een architectenbureau die gespecialiseerd is in retail, horeca en wonen. Ze verzorgen de projecten van de ontwerpfase tot de daadwerkelijke uitvoering waarbij zij de kwaliteit goed in de gaten houden. Het bureau werkt voor zowel kleine als grote opdrachtgevers en staan bekend om hun snelheid en duurzaamheid. Duurzaamheid is daarbij geen doel op zich, maar een bewijs van een goed ontwerp. 


Functieomschrijving

Als junior projectleider ben je verantwoordelijk voor het goede verloop van een project van begin tot eind. Je draagt zorg voor, zowel in- als extern, de contacten en communicatie met verschillende partijen zoals aannemers, installateurs en de opdrachtgever. Het is belangrijk dat je snel kunt schakelen tussen verschillende (kleine-) projecten en hierin goed het overzicht kunt behouden. Naast het coördineren werk je zelf ook actief mee aan de verschillende projecten (modelleerwerk). Het is daarom een pré als je ervaring hebt met Archicad en / of Revit. 

Na een korte en intensieve inwerkperiode zal je eerst met wat kleine projecten starten, alvorens je vanuit je ervaring steeds grotere projecten kan begeleiden. Een ideale functie dus met voldoende mogelijkheden om jezelf - op je eigen tempo - te ontwikkelen in de rol van projectleider.


Functie-eisen
  • Minimaal 1-2 jaar ervaring als tekenaar / modelleur;
  • Afgeronde HBO/WO opleiding richting bouwkunde;
  • Jij bent accuraat, discreet en stressbestendig;
  • Ervaring met Archicad en / of Revit is een pré;
  • Schriftelijk en mondeling communicatief vaardig; 
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • In het bezit van een rijbewijs B. 
Ons aanbod

Wij bieden een junior projectleider een marktconform salaris (€2.800 - €3.200 op basis van kennis en ervaring) en goede arbeidsvoorwaarden waarbij je de eerste periode gedetacheerd zal worden via ELLBRU en vervolgens – bij wederzijds enthousiasme – in dienst zal treden bij de opdrachtgever. In deze periode krijg je goede begeleiding van je businessmanager, gericht op joúw persoonlijke ambities. Daarbij krijg je een budget voor diverse opleidingsmogelijkheden die bijdragen aan jouw persoonlijke groei en is er een riante aanbrengbonus-regeling.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.800 - € 3.200 p/m
Bedrijfsomschrijving Projectmanagement, detachering & recruitment in de bouw- en vastgoedsector

Bij bouw- en vastgoedprocessen draait alles om mensen. Om hun kennis, hun mentaliteit. Dát goed geregeld hebben maakt het verschil, bij ieder project en in elke organisatie. Dat is wat ELLBRU biedt: specialisten op het gebied van bouwkunde, architectuur, civiele techniek en installatietechniek. Thuis in ontwerp, BIM, technische voorbereiding (UTA), projectbeheersing, engineering, beheer en onderhoud.

Wat ons kenmerkt
We zijn eager to engineer. Dat betekent dat we gedreven zijn om samen te werken. Er zin in hebben. We gaan tot het uiterste voor onze opdrachtgevers en professionals. Dat is voor ons vanzelfsprekend. We doen dit middels geïnspireerd teamwork en ‘a smile'.

Onze cultuur? Informeel. Veel tegen elkaar kunnen zeggen. Ondernemerschap stimuleren. Persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden. Vrijheid en zelfstandigheid koesteren. Dát is ELLBRU!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Junior Projectmanager in Utrecht