Vacature Medewerker Groenvoorziening - Utrecht

Utrecht

HoveniersVacature
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Het bedrijf

Wil jij met behulp van groene oplossingen de stad groener, gezonder en leefbaarder maken? Dan is deze functie als Medewerker Groenvoorziening echt wat voor jou. Dit hoveniers- en groenvoorzieningsbedrijf staat bekend om haar no-nonsense houding en de groene visie.
Ze hebben een breed netwerk aan samenwerkingsverbanden, MVO-partners en relaties om zodat ze hun missie optimaal kunnen uitvoeren. Verder richt het hoveniers- en groenvoorzieningsbedrijf zich op tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, gladheid bestrijding, onkruidbestrijding en het ontwikkelen van daktuinen.

De baan

Als Medewerker Groenvoorziening ben je samen met je team verantwoordelijk voor het verzorgen en onderhouden van verschillende buitenruimtes waaronder parken, plantsoenen en tuinen. De werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit schoffelwerk, bosmaaien, bladblazen snoeien, harken en kanten steken. Het is belangrijk dat je zowel zelfstandig als in teamverband kan functioneren. Daarnaast is het essentieel dat je een gemotiveerde en enthousiaste werkhouding hebt en netjes te werk gaat.

Functie eisen

  • Je bent representatief en klantvriendelijk;
  • Relevante opleiding richting het groenbeheer;
  • Je kan zowel in teamverband als zelfstandig aan de slag;
  • Je toont initiatief en houdt van aanpakken;
  • Je hebt een goede fysieke gesteldheid.

Wij bieden

  • Werken in de frisse buitenlucht;
  • Nette secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • No-nonsense bedrijf met korte lijnen en prettige collega’s.

Reageren

Meer informatie over deze vacature is te verkrijgen bij Manon Broersen op telefoonnummer 0341-437033. Ben je geïnteresseerd in deze functie ontvangen wij graag jouw persoonlijke gegevens, bij voorkeur per e-mail: [email protected]


lees meer

Bedrijfsomschrijving HoveniersVacature is het platform voor werk binnen de Hoveniersbranche, GWW-sector, Loonwerk en Groenbeheer. Door ons uitgebreide netwerk van kleine en grote opdrachtgevers hebben we voor u als Hovenier, Stratenmaker, Grondwerker, Loonwerker of Groenmedewerker veel aanbod van interessante vacatures bij kleine en grotere werkgevers in de buitenruimten of particuliere werk. We bieden vooral werk voor de lange termijn en vast dienstverband en gaan voor goede arbeidsvoorwaarden en reisafstand.

lees meer

Contactpersoon HoveniersVacature
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Medewerker Groenvoorziening in Utrecht