Vacature Assistent Uitvoerder GWW - Utrecht

Utrecht

Multiselect
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben jij assistent uitvoerder GWW? Stuur jij samen met de uitvoerder het bouwplaatspersoneel op een veilige, efficiënte en milieuvriendelijke wijze aan? Wil jij een uitdagende baan in de regio Utrecht? Dan komen we graag met jou in contact. Voor onze opdrachtgever in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een assistent uitvoerder GWW. Deze succesvolle aannemer is gespecialiseerd in de grond-, weg- en waterbouw. Jij bent bijzonder sterk in organiseren en plannen. Jij hebt goede communicatieve vaardigheden. En jij beschikt minimaal over een diploma mbo-diploma civiele techniek. Wil je meer weten over deze functie van uitvoerder GWW? Bel me of stuur me een mailtje: 06 40 22 74 40 of: [email protected] Ik spreek je graag!

Jouw taken als Assistent Uitvoerder GWW:

 • Je stelt in overeenstemming met de projectleider, uitvoerder en de werkvoorbereider de werkmethode en volgorde van het werk vast
 • Planningen en organisatie regelen
 • Je draagt zorg voor rapportages en voert administratieve verwerkingen uit
 • Je werk veel buiten en je bent vaak op pad
 • Je bent mede verantwoordelijk voor het invullen en aanleveren van dagrapportrage

lees meer

Gestelde eisen

Als Assistent Uitvoerder GWW neem je mee:

 • Minimaal een mbo-diploma in de richting van civiele techniek
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden
 • Stressbestendig en hoog verantwoordelijkheidsgevoel
 • Flexibel en gevoel voor humor

lees meer

Extra informatie

Wij bieden jou als Assistent Uitvoerder GWW:

 • Bel me en we bespreken jouw salariswensen
 • Je komt te werken in een uitdagende functie binnen een bedrijf dat medewerkers veel te bieden heeft
 • Goed arbeidsvoorwaardenpakket
 • Gezellige en stimulerende werkomgeving met vakbekwame collega’s
 • Een leuke baan in Utrecht
Solliciteren bij

Heb jij de vereiste ervaring en opleiding? Wil jij je verder ontwikkelen in een verantwoordelijke functie voor een innovatieve aannemer in Utrecht? Dan ben jij de assistent uitvoerder GWW die wij zoeken. Bel mij op 06 40 22 74 40 om meer te weten te komen over de functie voor assistent uitvoerder GWW en over de opdrachtgever. Of stuur mij je belangstelling naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een landelijk opererend ingenieursbureau. Grote en minder grote bedrijven leggen bij ons arbeidsvraagstukken neer die zij zelf niet op kunnen lossen. Deze lopen uiteen van specialistische opdrachten voor een complex projecte tot vraag naar bijvoorbeeld tien bouwkundigen die meteen kunnen starten of het vormen van een heel projectteam. Wij richten ons op bouw en infra.

Multiselect, jouw kennis in de bouw en infra
Eind 1999 is Multiselect opgericht door een aantal enthousiaste consultants. Deze consultants werken nog steeds bij ons. Het team groeit met specialistische mensen. Allen met grote kennis van de markt. Onze grootste kracht is dat ons netwerk groot is en uit blijft breiden. Wij weten wat er speelt bij onze opdrachtgevers en bij onze kandidaten. Voor talloze organisaties zijn wij werkzaam als preferred supplier. Wij kennen de opdrachtgevers en de kandidaten persoonlijk. Daarom weten wij precies wie bij welk project past. Wij maken de perfecte match. We durven eerlijk te zeggen dat we er zelden naast zitten.

De beste contracten
Eerlijkheid en transparantie staan bij ons voorop. Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. Wij hebben kennis van zaken. Niet alleen onze consultants hebben specialistische kennis. Ook onze backoffice bestaat uit een team van specialisten. Zij volgen ontwikkelingen op de voet op het gebied van arbeidsrecht, CAO-wijzigingen en pensioenen. Wij bieden de garantie dat wij de beste contracten geven aan de kandidaten en aan de opdrachtgevers. Hier zijn wij trots op.

Persoonlijke ontwikkeling
Wij investeren in onze mensen. Niet alleen in ons eigen team. Ook in de bouwkundigen die wij detacheren. Wij stimuleren persoonlijke ontwikkelingen. Wij zorgen ervoor dat kennis en competenties op peil blijven. Een advies over carrièreontwikkelingen of een afspraak over een baan dichter bij huis. Wij helpen je graag groeien.

lees meer

Contactpersoon Dick Gruijters
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Assistent Uitvoerder in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures