Vacature Corporate Recruiter - Utrecht

Utrecht

Talent&Pro
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Talent&Pro is een detacheerder met ambitieuze groeidoelstellingen. Wij ontwikkelen veelbelovend talent tot volwaardig professional. En bedienen met deze professionals alle grote financiële dienstverleners in Nederland. Dat gaat niet zomaar. Ons team van Corporate Recruiters zet zich dagelijks in om het talent te vinden, te benaderen en binnen te hengelen. In de war for talent realiseren zij topresultaten in het werven en selecteren van onze doelgroep. Zij zijn gesprekspartner en business partner voor interne opdrachtgevers en zorgen er zo voor dat vraag en aanbod naadloos op elkaar blijft aansluiten. Onze recruiters zijn daarin proactief, flexibel met een ambitieuze instelling. Ben jij dat ook? Lees dan verder en solliciteer snel!De uitdaging

Als Corporate Recruiter ben je samen met jouw acht teamleden verantwoordelijk voor het werven en selecteren van ruim 400 starters (hbo/wo) voor onze 7 business units. Tevens ben je verantwoordelijk voor de werving&selectie van het kantoorpersoneel.

Als business partner ben jij een deskundige gesprekspartner voor jouw unit. Jij kent jouw wervingsdoelgroep en weet waar deze doelgroep zich bevindt en hoe jij deze doelgroep moet bereiken en benaderen. Je analyseert hiervoor de wervingsresultaten en zet op basis hiervan vervolgacties uit. Je bent hierin proactief en initiatiefrijk en zoekt daarin de samenwerking met marketing op.

Talent gescout? Dan voer je zelf het eerste sollicitatiegesprek en enthousiasmeert de kandidaat voor Talent&Pro. Je leidt het sollicitatieproces tot aanname. Een Corporate Recruiter bij Talent&Pro zit nooit stil en juist dat geeft jou energie! Want ook het organiseren van de inhousedagen en het bijdragen aan onze campus activiteiten, bijvoorbeeld het geven van een LinkedIn- of sollicitatietraining, hoort tot jouw takenpakket! Daarnaast is het aan jou om referral-acties te bedenken en uit te voeren om zo via ons eigen netwerk kandidaten te werven. Een gaaf project waar jij de leiding in kan nemen.

Je komt in een team waar hard werken en plezier samengaan! Wist je bijvoorbeeld dat het enthousiasme van Charlotte aanstekelijk werkt? Tobias vervolgens het te enthousiaste team weer in toom moet houden? Margot het liefst ieder uur besteed aan een goed selectiegesprek en Merel als eerste op de dansvloer staat tijdens feestjes van Talent&Pro? Bij Marcella het woord ontwikkeling in haar top 3 staat van meest gebruikte woorden? Maud je je dagelijkse dosis feitjes geeft. En Fleur onze sourcings-koningin is?

De rest verklappen wij pas als wij ook kennis met jou kunnen maken…


Jij
 • beschikt over hbo werk- en denkniveau.
 • hebt bij voorkeur werkervaring in recruitment, dit mag ook middels stages of bijbanen zijn.
 • hebt bij voorkeur al enige ervaring met online wervingskanalen (bijvoorbeeld LinkedIn of de Nationale Vacaturebank).
 • bent communicatief vaardig. Niet alleen naar kandidaten, maar ook naar interne stakeholders.
 • bent energierijk, resultaatgericht, proactief en een teamplayer.
Wij
 • bieden jou een afwisselende baan binnen een jonge, informele en groeiende organisatie.
 • geven jou veel vrijheid om nieuwe manieren te zoeken om jouw wervingsdoelgroep te bereiken.
 • bieden jou diverse opleidingen binnen ons Recruitment Competence Center.
 • hebben een telefoon en laptop klaarliggen; die zijn van jou zodra je hebt getekend!
 • zorgen na alle corona perikelen voor voldoende ontspanning met onze evenementen, kerstborrels en jaarlijkse skitrip.
 •  bieden jou een marktconform salaris dat zal liggen, afhankelijk van jouw ervaring, tussen €2100 – €3000,- per maand.
Solliciteren

Solliciteer je bij Talent&Pro, dan is één vraag erg belangrijk: zijn wij een match? Daar komen we maar op één manier achter: een kennismaking! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Fleur Riko op nummer 06 – 83 49 01 38.


lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Sinds 1999 detacheert Talent&Pro hoogopgeleide Talenten en Professionals bij banken, verzekeraars, pensioenfondsen en het actuariaat. Inmiddels heeft Talent&Pro ruim 1000 medewerkers in dienst. Centraal in onze organisatie staat de persoonlijke ontwikkeling van onze collega's. Talent&Pro heeft een informele cultuur, waarin we hard werken afwisselen met ontspanning, zoals tijdens onze skitrip, beachvolleytoernooi of één van onze vele feesten!

lees meer

Contactpersoon Talent&Pro
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Corporate Recruiter in Utrecht