Vacature Veelzijdige Jurist voor Hoger Onderwijs Utrecht, 20-24 uur

Utrecht

Capabel Hogeschool
 • Capabel Hogeschool Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 20 - 24 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
'Een goede jurist is geen som van behaalde vakken'
 
Docent Rechten en Sociale Vaardigheden (mr.) 20 – 24 uur per week
Vind je het ook wezenlijk dat (juridische) kennis, vaardigheden en beroepshouding gelijktijdig worden ontwikkeld, dan bieden wij je een kans dat in het hoger onderwijs in de praktijk te brengen.

Jouw ervaring als basis voor groeigerichte ontwikkeling bij studenten
Bij Capabel Hogeschool werk je als team aan de groeigerichte ontwikkeling van studenten. Dit doe je door verzorging van werkcolleges, begeleiding, collegiale afstemming & ontwikkeling en beoordeling. Daarbij is ruimte voor jouw inbreng op grond van kennis en ervaring vanuit de praktijk. Die praktijkervaring bestaat dan uiteraard ook uit een samenstel van kennis, vaardigheden en persoonlijke competenties. De student staat daarbij steeds centraal.

Veelzijdigheid en autonomie zijn kenmerkend
Docenten Recht binnen onze hogeschool hebben een veelzijdig en afwisselend takenpakket. Niet alleen juridische aspecten vragen de aandacht. Ook het sociale neemt een prominente plaats in. Flexibiliteit is daarbij een kernbegrip. Het vraagt ook dat je over de juridische bril heen naar de werkelijkheid kunt kijken. Taken kunnen ook liggen op administratief gebied. Dat alles moet je liggen. Daar staat tegenover dat jouw mening wordt gewaardeerd, je bij het werken in een informele werkomgeving inspraak en een grote mate van vrijheid hebt. Dat laatste geldt binnen grenzen ook voor het flexibel inzetten van de contracturen. Je werkt binnen een hecht team waarin professionaliteit, betrokkenheid, vertrouwen en openheid kenmerkend zijn.

Geïnspireerd?
Heeft deze vacature jou voldoende geïnspireerd om met ons kennis te maken? Als je dit alles je wat lijkt en het klikt binnen het team, dan bieden wij:
 • Een bruto maandsalaris tussen €3.500 en €4.500 (o.b.v 40 uur)
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur)
 • Een pensioenregeling via Zwitserleven
 • Mogelijkheden voor bijscholing
 • 8% vakantiegeld
 • Deskundige en betrokken collega's
 • Goede balans tussen werk en privé
 • Korting op je zorgverzekering
 • Een bijdrage aan een fitnessabonnement via Bedrijfsfitness Nederland (3195 aangesloten sportlocaties)
 • Aantrekkelijk fietsplan
 • Reiskostenvergoeding
Meer weten? Bel met de opleidingscoördinator: Annemieke Oostveen via 06-83395980. Ben je al voldoende gemotiveerd: stuur je cv met korte motivatie aan [email protected] en we nemen contact met je op. De procedure bestaat uit twee rondes gesprekken die worden ingepland zodra geschikte kandidaten zich hebben gemeld. Een internetsearch kan aan de orde zijn. Meer over ons vind je op www.capabelhogeschool.nl

lees meer

Gestelde eisen Een dijk aan kennis en ervaring; niet uitsluitend als jurist
Werk je al jaren als jurist, bij voorkeur op het gebied van sociaalrecht, bedrijfsrecht en/of strafrecht? Heeft jouw interesse in de ontwikkeling van de mens ertoe geleid dat je startte met een mensgerichte opleiding zoals psychologie of coaching? Wil je zo'n dijk aan kennis en praktijkervaring -en eventueel ervaring als docent - inzetten voor de ontwikkeling bij onze studenten en het daarop afstemmen van onderwijsproducten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 4.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Vandaag leren, morgen doen: door ons ruime aanbod aan erkend, flexibel en praktijkgestuurd HBO bachelor- en masteronderwijs ben je daarvoor bij Capabel Hogeschool op de juiste plek. Met ruim 20 jaar ervaring als opleider in zorg en welzijn, farmacie en sociale zekerheid weten we hoe we jou doelgericht kunnen helpen groeien.

Praktijkgericht
Capabel Hogeschool staat voor samenhangend, praktijkgericht onderwijs. We geloven dat dit studeren leuk en effectief maakt, omdat je meteen ervaart hoe je het geleerde in de praktijk kunt toepassen. Zo onderscheiden onze docenten zich door ruime ervaring in de beroepspraktijk, en maak je in onze opleidingen uitdagende praktijkopdrachten waarin je meteen een beroep doet op nieuw verworven kennis en vaardigheden.

Kleinschalig en flexibel
Bij ons kun je op meerdere momenten per jaar starten met je opleiding en heb je de keuze uit verschillende opleidingslocaties. Je kunt onze HBO bachelor- en masteropleidingen in voltijd of deeltijd volgen. In de voltijdopleidingen zijn er wekelijks één of twee bijeenkomsten op vaste dagen. Je studeert in kleine groepen en hebt toegang tot laagdrempelige studieloopbaanbegeleiding.

Onze deeltijdopleidingen hebben één tot vier klassikale bijeenkomsten per maand. Bij een aantal opleidingen maken we regelmatig gebruik van virtuele, interactieve live colleges die je vanuit huis kunt volgen. Dit scheelt reistijd. Ook kun je de colleges terugkijken wanneer het jou uitkomt.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Annemieke Oostveen
06-83395980
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Docent in Utrecht