Vacature ScrumMaster / Agile Coach - Utrecht

Utrecht

Yacht
  • Yacht
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Voor Hogeschool Utrecht zijn we op zoek naar 1 persoon die zowel de rol van Scrum Master als die van Agile Coach wil oppakken. Heb jij kennis van veranderkunde en aantoonbare ervaring in de begeleiding van veranderingstrajecten? Kom die dan inzetten binnen de leuke werkomgeving van de Hogeschool Utrecht!

In de rol van Scrum Master is je primaire taak om het Scrum Team te ondersteunen, zodat zij optimaal kunnen presteren. Je zorgt ervoor dat iedereen de doelen, de scope en het productdomein zo goed mogelijk begrijpt. Maar als professioneel Scrum Master kijk je verder dan alleen je Scrum Team en lever je jouw bijdrage aan het totaal. Dit doe je vanuit nauwe samenwerking met de Product Owner, bijvoorbeeld in het bijdragen aan effectief Product Backlog Management. Je spoort jouw Scrum Team aan om duidelijke Product Backlog items te maken, wat het werk van de Product Owner een stuk makkelijker maakt. Ook ben je direct betrokken bij het ontwikkelteam, die je coacht en helpt bij de ontwikkeling van producten.

Binnen Hogeschool Utrecht ben je ambassadeur van het Agile werken. De focus van in de rol van Agile Coach is gericht op de verandering van de totale organisatie, die je op meerdere vlakken begeleidt in (de overgang naar) het Agile werken. Bijvoorbeeld door het management te coachen, het geven van training en procesbegeleiding. Je bent een voorbeeld in het toepasbaar maken van de Agile-mindset.

lees meer

Gestelde eisen
  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • PSM1 gecertificeerd;
  • Enkele jaren ervaring als Scrum Master binnen IT afdeling;
  • Ervaring als Agile Coach op afdelingsniveau;
Aantal uur per week 32 uur p/w
32
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden

Het gaat om een opdracht voor 5 maanden voor 32 uur per week (woensdag niet). De start is zo snel als jij kunt beginnen. De opdracht wordt deels remote en deels op de locatie van Hogeschool Utrecht uitgevoerd, afhankelijk van de ontwikkelingen rondom Corona. De opdracht kan via een dienstverband bij YACHT uitgevoerd worden, maar ook ZZP nodigen we uit om te reageren.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Hogeschool Utrecht (HU) begeleidt studenten en professionals. Zo’n 35.000 studenten volgen onze opleidingen, in Utrecht en Amersfoort. We zijn een lerende organisatie. Daarmee bedoelen we dat we het leren van studenten en medewerkers faciliteren én dat we van onze medewerkers verwachten dat ze willen blijven leren. Goede onderlinge samenwerking staat bij ons voorop. We halen er met elkaar uit, wat er in zit. Met hoogwaardig onderwijs en onderzoek werken we aan innovatie en professionalisering van de beroepspraktijk en aan de persoonlijke ontwikkeling van talent. Daarmee dragen we bij aan de sociale, culturele en economische ontwikkeling van een open, rechtvaardige en duurzame samenleving.

De HU leidt gemotiveerde studenten op van 17 tot 67 jaar. Het gaat dus niet alleen om instromers op de arbeidsmarkt, maar ook om mensen die al werken en hun kennis en vaardigheden willen actualiseren, verbreden of verdiepen. De maatschappij heeft immers behoefte aan professionals die zich blijven(d) scholen. We hebben een breed opleidingsaanbod dat vrijwel alle (beroeps)sectoren bestrijkt en zijn één van de grootste aanbieders van post-initieel onderwijs en masterstudies.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Scrum Master in Utrecht