Vacature Recruitment Consultant - Utrecht

Utrecht

Yacht Nederland
 • Yacht Nederland Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Tijdelijk contract / Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Help jij onze professionals bij de next step in hun carrière? En wil jij vacatures bij top werkgevers succesvol invullen? Solliciteer dan als Recruitment Consultant bij Yacht HRM.

Jouw baan als Recruitment Consultant
De juiste professionals vinden is de kern van jouw functie als Recruitment Consultant bij Yacht. Via netwerken en expertisegroepen verbind je je met de professionals. Je leert ze echt kennen en bouwt een sterk netwerk, zodat je de vacatures snel en succesvol invult.

 • Je begeleidt het hele selectie- en aannameproces. Je voert intakegesprekken en bent op de hoogte van de ambities van jouw professionals. Dankzij jou komt de professional tot in de puntjes voorbereid op gesprek bij de opdrachtgever.opdrachtgever vervul je de rol van betrokken werkgever.

 • Voor de professionals die via jou aan het werk zijn bij een wat hen drijft en weet hen keer op keer een nieuwe uitdagende opdracht te bezorgen.

 • Binnen recruitment ben jij de specialist binnen het vakgebied. Je signaleert trends en ontwikkelingen en bent een inhoudelijke gesprekspartner voor professionals en collega’s. Ook ben je actief in netwerken en expertisegroepen. 

 • Je zet slimme en innovatieve wervingsinstrumenten in, waardoor jouw netwerk iedere dag groter en waardevoller wordt.
   

Jij bouwt als Recruitment Consultant een netwerk van kandidaten en interim professionals. Dit doe je o.a. door te sourcen en kandidaten actief te benaderen om ze vervolgens te binden aan het netwerk van Yacht. Het mooiste aan jouw functie is dat je echt iets kunt betekenen voor de professionals, namelijk een volgende stap in hun carrière. Je werft en selecteert voornamelijk HR Business Partners, Recruiters en HR Adviseurs. Dankzij jouw oprechte interesse in de kandidaat weet jij als geen ander de connectie te maken. Hiervoor heb je nieuwsgierigheid, inlevingsvermogen, daadkracht maar ook mensenkennis nodig. 
 

Jij krijgt in de rol van recruitment consultant alle ruimte en vrijheid krijgt om nieuwe professionals aan te nemen en vacatures te voorzien. Geen makkelijke taak, want aan talent wordt van alle kanten getrokken. Jij zorgt voor een goede naamsbekendheid van Yacht en enthousiasmeert de juiste mensen voor onze organisatie! Hierbij kijk je constant naar de beste en meest efficiënte manier om te werken. Hoe vind je de juiste mensen en wat vinden zij belangrijk in een nieuwe baan? Daarnaast leidt of neem je deel aan verschillende projecten, organiseer je bijeenkomsten en/of word je voorzitter van een van de kennisgroepen. Deze functie is erg veelzijdig en dynamisch!

Om te weten wat er speelt binnen het vakgebied HRM verdiep jij je in de trends en ontwikkelingen van de markt en neem je deel aan expertisegroepen. In de expertisegroepen houd jij je bezig met Futurizing HRM, visie maken op het vakgebied HRM en de toekomst hiervan. Zo word je niet alleen recruitment specialist maar ook specialist binnen het HR vakgebied. Met deze kennis ben jij volwaardig gesprekspartner!
 

Dit bieden we jou

Je komt te werken in een grote HR  organisatie met veel focus op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zo hebben we een ruim aanbod aan trainingen in de Yacht academy zodat je maximaal kunt leren. Verder kun je ook rekenen op:

 • een marktconform startsalaris o.b.v. een fulltime dienstverband, afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt;

 • een aantrekkelijke commissie bonusregeling, werving & selectie bonussen plus een jaarlijkse bedrijfsbonus;

 • leaseauto, laptop, telefoon abonnement (voice- en data wereldwijd) ook voor privé gebruik plus eens per twee jaar een bijdrage van van € 225,- om een smartphone aan te schaffen;

 • 25 vakantiedagen (met mogelijkheid om bij te kopen) en 8,5% vakantiegeld 

 • eens per vijf jaar €750,- om een arbo verantwoorde thuiswerkplek in te richten. 

 • extra persoonlijk budget dat je naar eigen inzicht mag besteden, bijvoorbeeld voor een sportabonnement of een niet voor werk relevante opleiding. 
   

Jouw werkveld
Je werkt als recruitment consultant binnen ons landelijke team in het vakgebied HRM. Interesse in HRM is daarom wel belangrijk. Heb je al ervaring binnen het vakgebied? Dat is helemaal mooi. Je bouwt een netwerk op binnen HRM waardoor je snel gelinkt wordt aan nieuwe professionals. Samen met jouw professionals zorg je ervoor dat klanten geholpen zijn met een professionele oplossing.
 

Dit ben jij

 • je hebt een hbo- of wo-diploma;

 • je hebt ruime ervaring in de arbeidsbemiddeling;

 • je hebt interesse in en affiniteit met HRM; 

 • connecties maken en verbinden gaat bij jou vanzelf; 

 • je durft, je hebt lef en toont ondernemerschap om succes te behalen; 

 • je hebt ruime kennis van de arbeidsmarkt en ontwikkelingen binnen het vakgebied HRM;

 • je weet slim te prioriteren, zodat je de continue vacature stroom goed kunt manager. 

Contact
Ben je enthousiast? Mooi, solliciteer dan direct. Wil je meer weten over het sollicitatieproces of over de vacature zelf? Ben je bijvoorbeeld benieuwd naar hoe jouw inwerkperiode eruit ziet in deze nieuwe (tijdelijke) digitale werk wereld? Neem dan contact op met Charlotte de Mol, Talent Acquisition specialist voor meer informatie. Dat kan via 06-10079044 of [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving Maak kennis met Yacht

Yacht Group Nederland, waar dochtermaatschappijen BMC en Yacht onder vallen, is onderdeel van Randstad Groep Nederland.

Yacht is dé verbindende kracht tussen professionals en organisaties die het verschil willen maken. Dit doen wij vanuit onze overtuiging dat werk dat ertoe doet mensen gelukkig maakt. Ons doel is optimaal resultaat: professionals uitdagend werk bieden waarmee zij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbeteren.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Consultant Werving en Selectie in Utrecht