Vacature Monteur - Utrecht

Utrecht

Randstad
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Houd jij van sleutelen en ben je servicegericht? Dan is deze functie iets voor jou! Floor beveiligingstechniek is een in Groenekan (vlakbij Utrecht) gelegen specialist in rolluiken en rolhekken. Zij is op zoek naar een gemotiveerde servicemonteur buitendienst. Je gaat aan de slag met het installeren en onderhouden van rolluiken en rolhekken op iedere denkbare plaats. Jij bent het gezicht van het bedrijf en je draagt bij aan een optimale serviceverlening. Je gaat eerst via Randstad werken, bevalt het van beide kanten? Dan kun je een contract bij Floor Beveiligingstechniek verdienen!

Ook kun je jezelf bij Randstad altijd verder blijven ontwikkelen via ons nieuwe Boost Mijn Ontwikkeling portaal! Van eendaagse cursussen tot complete vakopleidingen, wij hebben alles in huis om je klaar te stomen voor jouw droombaan! Er worden meer dan 400 cursussen aangeboden, waaronder VCA, NEN, BHV, maar ook Nederlands, Engels, IT-cursussen, samenwerken, leiderschap, en nog veel meer!

#techniekwest

wat bieden wij jou
 • €2.200 - €2.700 bruto per maand
 • Groenekan (Utrecht)
 • Auto van de zaak
 • Mogelijkheden om te ontwikkelen
 • Familiebedrijf
wie ben jij

Je bent een gemotiveerde (service)monteur met zowel mechanische als elektrotechnische montagewerkzaamheden. Je weet goed om te gaan met verschillende soorten gereedschap. Daarnaast vind je het niet erg om zelfstandig te werken.

Je bent rustig en je kan goed omgaan met de druk van deadlines. Daarnaast ben je betrouwbaar, kun goed communiceren met klanten en collega's en sta je voor resultaat en kwaliteit.

 • Floor Beveiligingstechniek stelt geen harde eisen aan opleiding of certificaten, maar kennis en ervaring met montagewerkzaamheden zijn vereisten;
 • Ervaring met zowel mechanische als elektrotechnische montagewerkzaamheden;
 • Rijbewijs B, bij voorkeur BE;
 • Je bent flexibel inzetbaar;
 • Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
wat ga je doen

Je gaat in de buitendienst werken als servicemonteur voor rolluiken en rolhekken. Elke dag stap je in je auto en rijd je naar verschillende soorten klanten. Deze klanten zitten vooral in regio Utrecht, maar ook daarbuiten. Hier installeer en onderhoud je rolluiken en rolhekken. Het is een afwisselende functie met veel vrijheid om zelfstandig beslissingen te nemen.

 • Aan de slag als servicemonteur buitendienst;
 • Je rijdt naar verschillende soorten klanten in regio Utrecht en daarbuiten;
 • Je installeert en onderhoudt verschillende soorten rolluiken en rolhekken;
 • Dit alles doe je in een afwisselende functie met veel ruimte om zelfstandig te werken.
waar ga je werken

Floor Beveiligingstechniek is een echt familiebedrijf. 40 jaar geleden is zij begonnen met het importeren van rolhekken. De afgelopen jaren heeft Floor Beveiligingstechniek haar assortiment flink uitgebreid met verschillende soorten rolluiken en rolhekken. Daarnaast heeft Floor Beveiligingstechniek een groot aantal nieuwe gepatenteerde en SKG gecertificeerde rolluiksystemen ontwikkeld.

Floor Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan haar medewerkers en hun ontwikkeling. Er zijn binnen het bedrijf verschillende opleidingskansen en groeimogelijkheden.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.200 - € 2.700 p/m
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicemonteur in Utrecht