Vacature Magazijnmedewerker werkplaats - Vaassen

Vaassen

Erick
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Heb jij ervaring in het magazijn en ben je technisch ingesteld? Werk je geordend en ben je een echte aanpakker? Lees dan snel verder want dan zoeken wij jou!

Waar ga je aan de slag als Magazijnmedewerker werkplaats?
Je gaat aan de slag bij een technisch familiebedrijf dat gespecialiseerd is in machinebouw. Zij zijn gespecialiseerd in engineering, besturing, fabricage en onderhoud van speciale machines voor uiteenlopende industrieën. Als Technisch Magazijnmedewerker kom je te werken met 130 enthousiaste collega's die samen werken aan de realisatie van speciaal
machines.

Bij onze opdrachtgever worden jaarlijks duizenden onderdelen naar hun klanten getransporteerd om ervoor te zorgen dat ze tijdig voorzien zijn van machines en de benodigde machineonderdelen. Om de klanten optimaal te blijven bedienen is onze opdrachtgever op zoek naar een technisch magazijnmedewerker.

Wat ga je doen als Magazijnmedewerker werkplaats?

Als Magazijnmedewerker werkplaats ben je verantwoordelijk voor het verwerken en gereedmaken van machineonderdelen en bijbehorende materialen. Jij zorgt ervoor dat deze onderdelen ingepakt en verzendklaar staan. Jouw basiswerkplek is het magazijn van de montage afdeling. Samen met jouw collega's van de afdeling montage let je op de kwaliteit en zorg je ervoor dat de onderdelen correct en volledig worden klaargezet. Dat doe je volgens de opgestelde (veiligheid)voorschriften. Vind je het ook leuk om af en toe te helpen met sleutelen? Als jouw werk klaar is in het magazijn mag jij je collega's op de montage afdeling altijd een handje helpen.

Jouw taken:
· Controleren van (kwaliteit van) voorraden;
· Afstemmen van de voorraad met jouw leidinggevende;
· Bestellen nieuwe voorraad in samenwerking met jouw collega's van de afdeling inkoop via het ERP systeem;
· Beheren van de voorraad;
· Verwerken van verzendlijsten uit het ERP systeem;
· Distribueren: inpakken en verzendklaar maken van orders;
· Eigen werkprocessen en werkprocessen binnen de organisatie optimaliseren

Wat biedt Erick de Magazijnmedewerker werkplaats ?
- een uitstekend salaris;
- bij goed functioneren uitzicht op een vast dienstverband;
- een zeer stipte betaling; altijd op tijd je geld;
- een gezellige informele en collegiale werkomgeving met veel afwisselingen in werkzaamheden;
- gratis werkkleding en PBM's;
- een zeer prettige werksfeer;
- persoonlijk contact met je leidinggevenden en met Erick.

lees meer

Gestelde eisen Wie zoeken wij als Magazijnmedewerker werkplaats?
We zoeken iemand die geordend werkt, verantwoordelijkheidsgevoel heeft en van aanpakken weet. Heb jij ervaring als magazijnmedewerker en ben je technisch? Dan ben jij de magazijnmedewerker die wij zoeken!

Geïnteresseerd in de functie van Magazijnmedewerker werkplaats?
Gebruik dan de "Solliciteer direct" button onderaan de vacature en solliciteer snel en eenvoudig. Mocht je vragen hebben over de functie of wellicht iets anders binnen Erick Personeelsdiensten zoeken dan kan je ons bereiken op 0578 - 745140 of [email protected] Tot snel!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Erick biedt ambitieuze en gedreven professionals werk op aansprekende projecten in de wereld van o.a. de bouw, infra, techniek en horeca. We werken met een ervaren en ambitieus team. Bij Erick werken vakmensen. Specialisten die op verschillende terreinen inzetbaar zijn. Van hun expertise en ervaring maken we optimaal gebruik. En omdat wij onze mensen zien als ons belangrijkste kapitaal, verbinden zij zich graag langdurig aan ons. Wij bieden onze medewerkers een goed salaris, opleiding en doorgroeimogelijkheden.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Magazijnmedewerker in Vaassen