Vacature Administratief Medewerker Hoofdkantoor - Vaassen

Vaassen

Erick
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Krijg jij energie van administratieve processen in het vak van uitzenden? Word jij blij van cao's en wet- en regelgeving om het voor onze uitzendkrachten en klanten goed te regelen? Dan ben jij de collega die onze verschillende vestigingen gaat ondersteunen!

Wat ga je doen als Administratief Medewerker Hoofdkantoor?
Je hebt een breed takenpakket. Zo ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de wekelijkse verloning, loonadministratie en dossiervorming van onze uitzendkrachten. Tevens coördineer je opleidingen en doe je de hier de verslaglegging van. Hiernaast ga je je bezighouden met cao wijzigingen, het debiteuren- en crediteuren beheer en de voorbereiding en begeleiding van audits. Tevens ben je verantwoordelijk voor inregelen van nieuwe relaties.

Als Administratief Medewerker Hoofdkantoor ga je ook onze vestigingen waar nodig ondersteunen bij het recruitmentproces. Denk hierbij aan het opstellen van wervende teksten voor vacatures, het afhandelen van sollicitaties, het actueel houden van onze vacatures op de verschillende job sites en begeleiding bij social media campagnes. Hiernaast geef je ondersteuning aan het management. Je bent een echte spin in het web!

We zijn een gezellig, enthousiast, competitief en ambitieus team waarbij een goede werksfeer hoog in het vaandel staat. Wij houden van een geintje, hard werken, heerlijke lunches en gezellige vrijdagmiddag borrels! Jij ook?

Waar ga jij aan het werk als Administratief Medewerker Hoofdkantoor?
Erick Personeelsdiensten is onderdeel van de Geurtsen groep, waar o.a. Machinefabriek Geurtsen in Deventer, Machinefabriek Westerhof in Denekamp, Gemini Techniek en BST in Hengelo deel van uitmaken. Wij zijn specialist op het gebied van uitzenden, detacheren, werving en selectie en payroll. Of het nu gaat om bemiddeling van technici of om de bemiddeling van administratief, logistiek of industrieel personeel, wij houden ons elke dag bezig om het beste in elkaar en anderen naar boven te halen.

Wij hebben een serieuze groeiambitie en willen op korte termijn uitbreiden met één of meer nieuwe vestigingen naast onze bestaande vestigingen in Deventer, Enschede, Hengelo en Vaassen. Erick Personeelsdiensten is aangesloten bij de NBBU.

Wat kan Erick jou als Administratief Medewerker Hoofdkantoor bieden?
- Een goed salaris
- Een uitstekende bonusregeling
- 31,5 vrije dagen
- Volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden.
- Erick Personeelsdiensten hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en hierin zul je zeker gestimuleerd worden.
- Er zijn volop doorgroeimogelijkheden.
- Een werkweek van 32 uur is bespreekbaar

lees meer

Gestelde eisen Wie zoeken wij als Administratief Medewerker Hoofdkantoor?
Allereerst verwachten wij een leuke, enthousiaste persoonlijkheid die in is voor een geintje en die sfeer en gezelligheid hoog in het vaandel heeft staan en daarmee een mooie aanvulling voor ons team is!
Hiernaast verwachten wij een gedreven collega met het volgende profiel:
- MBO-/ HBO werk- en denkniveau
- Administratieve werkervaring
- Energiek
- Pro- actief
- Zelfstandig
- Goed kunnen schakelen op diverse niveaus

Geintresseerd in de functie van Administratief Medewerker Hoofdkantoor?
Interesse? En denk jij de office manager te zijn die wij zoeken? Gebruik dan de 'Solliciteer direct' button onderaan de vacature en solliciteer snel en eenvoudig. Mocht je vragen hebben over de functie of wellicht iets anders binnen Erick Personeelsdiensten zoeken dan kan je ons bereiken op 0578-745140 of vaass[email protected] Tot snel!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Erick biedt ambitieuze en gedreven professionals werk op aansprekende projecten in de wereld van o.a. de bouw, infra, techniek en horeca. We werken met een ervaren en ambitieus team. Bij Erick werken vakmensen. Specialisten die op verschillende terreinen inzetbaar zijn. Van hun expertise en ervaring maken we optimaal gebruik. En omdat wij onze mensen zien als ons belangrijkste kapitaal, verbinden zij zich graag langdurig aan ons. Wij bieden onze medewerkers een goed salaris, opleiding en doorgroeimogelijkheden.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Administratief Medewerker in Vaassen