Vacature Cloud Support Engineer - Veenendaal

Veenendaal

Add Value IT Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Wil jij werken bij een club met de heldere ambitie om de nummer 1 Microsoft Partner binnen de Educatie branche te worden? Vind je het leuk om als Support Engineer klanten te ondersteunen bij al hun vragen rondom Cloud & Infrastructuur? Dan zou dit wel eens wat voor jou kunnen zijn. 

Deze club in Veenendaal bestaat momenteel uit zo’n 60 man, maar door de digitalisering in het onderwijs groeien ze flink. Ze staan bekend als de gekleurde muis in een markt vol grijze muizen, omdat ze naast professionele dienstverlening er ook alles aan doen om de sfeer op kantoor huiselijk en informeel te laten zijn. 

In de rol van Support Engineer ben je het eerste aanspreekpunt voor inkomende calls en tickets van hun klanten. Dit loopt uiteen van het aanmaken van een account tot complexe vraagstukken. Ze geloven niet echt in het splitsen van eerste- en tweedelijns support, omdat ze je uit willen blijven dagen om te kunnen groeien in de rol. Om deze groei waar te kunnen maken, krijg je een persoonlijk evenementen- en opleidingsbudget. Daarnaast kom je natuurlijk terecht in een team met ervaren jongens waarvan je kunt leren.  

IT Support | IT Helpdesk | Office365 | Azure | Modern Workplace | Networking | Vmware 

  • Een mooi salaris, 25 vakantiedagen en een goed pensioen 
  • Een persoonlijk evenement- en opleidingsbudget 
  • Een flexibele en betrokken werkgever 
  • Share & Inspire Events waarin kennis en ervaring gedeeld wordt (Nu online) 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij geloven in de kracht van een goed netwerk en goed huiswerk. Het loont om tijd te investeren in de zoektocht en het selectieproces, met als doel om de beste IT professionals voor de lange termijn te vinden. Wij opereren in een nichemarkt, met een focus op Microsoft Productivity (Office365, SharePoint, Dynamics en Azure). Onze jarenlange ervaring en specialisatie binnen Microsoft Recruitment zorgt ervoor dat wij de beste Microsoft Professionals kennen, de beste Microsoft vacatures kunnen aanbieden en daarbij ook de beste match kunnen maken voor beide partijen.

In onze beleving is de wereld van hit & run recruitment voorbij. De recruiter die gaat voor kwantiteit en iedere dag met een CV, die niet aansluit, aankomt gaat het niet meer redden. Slechte service en onethisch handelen, puur om de commissie op te strijken is niet meer van deze tijd.

lees meer

Contactpersoon Add Value IT Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicedeskmedewerker in Veenendaal