Vacature Automonteur buitendienst - Veenendaal

Veenendaal

Technicum
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Als échte autotechnicus ben je het liefst bezig met het onderhouden, repareren en het zoeken en vinden van oplossingen. In deze functie zal je niet gebonden zijn aan de autogarage, maar ben jij onderweg om bij mensen thuis de service te verlenen. Voor de fabrikant én dealer van (zorggerelateerde)brommobielen zal jij mensen weer veilig en mobiel maken!

Met een gevulde bus van de zaak zal jij je taken uitvoeren zolang dat met de aanwezige gereedschap mogelijk is. Hierbij zal je zelfstandig keuzes moeten kunnen en durven maken, analyses moeten kunnen uitvoeren en de klanten goed moeten kunnen adviseren.

Je zal de dag vanuit huis starten in de bus van de zaak en vaak onderweg zijn door heel Nederland. Is er een moment geen opdracht? Dan is er altijd in de werkplaats ruimte om jouw kwaliteiten in te zetten.

lees meer

Gestelde eisen

Je bent een échte sleutelaar en hebt ervaring in de onderhoud en reparatie van voertuigen. Naast jouw autotechnische kennis en ervaring kan je ook de klant goed uitleggen wat het probleem is en hoe je dit kan verhelpen. Ook heb je:

  • een behaalde opleiding (minimaal 2e autotechnicus)
  • aantoonbare werkervaring in sleutelen aan voertuigen
  • een sociale houding
  • analytisch inzicht en ben je oplossingsgericht
  • verantwoordelijk en zelfstandigheid
  • zin om full time aan de slag te gaan!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.700 p/m
Extra informatie

Naast een uitdagende, zelfstandige, diverse en mooie fultime functie, kan je ook rekenen op:

  • een bruto maandsalaris tot €2700,-, afhankelijk van ervaring
  • uitzicht op een vaste baan met een contract voor onbepaalde tijd
  • servicebus zonder bijtelling (!)
  • kansen om jezelf te blijven ontwikkelen

De fabrikant van 45 km voertuigen voor mensen met een beperking ontwikkelt, produceert en levert alles zelf. Dit bekende merk is naast fabrikant ook dealer van particuliere brommobielen. Vanuit Veenendaal wordt deze baan aangeboden, maar zij hebben ook vestigingen in Amsterdam en Den Haag.

Voor deze buitendienst functie hoef je niet te starten in Veenendaal, maar kom je met de servicebus dagelijks wel langs de vestiging om onderdelen en producten aan te vullen. Veenendaal is centraal gelegen en eenvoudig te bereiken via Arnhem, Nijmegen en Utrecht.

Zij leveren kwaliteit en goed advies en scoren daarom hoog op klanttevredenheid! Samen met een gezellig, klein team van hardwerkende mensen met hart voor de zaak. Zie jij jezelf in deze functie? Neem dan snel contact op!

Wil je meer informatie of heb je vragen? Bel dan naar 026 3544250.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn dé arbeidsmarktspecialist voor technisch specialisten op mbo-niveau in Nederland. Dat doen we al ruim 30 jaar, elke dag met passie en plezier. We zoeken, bemiddelen en begeleiden talent in elke fase van zijn of haar carrière.
Contactpersoon Technicum
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Monteur Buitendienst in Veenendaal