Vacature Mechanisch/ Technisch Operator - Veghel

Veghel

Feel Flex
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben jij een technisch operator die op zoek is naar een afwisselende functie waarbij programmeren, montage en onderhoud wordt gecombineerd?? Voel je je thuis in een familiebedrijf met korte lijnen? Dan ben jij wellicht de geschikte kandidaat voor onze opdrachtgever uit de regio Veghel.


Wat ga je doen?

Op basis van de producttekening ga jij de machines instellen en programmeren (CNC, Robots en PLC’s). Je bouwt zelfstandig de machine om en zorgt voor het onderhoud hiervan. Het verwisselen en afstellen van machine onderdelen en gereedschappen behoort tot je werkzaamheden. Je optimaliseert machines en processen. Je begeleid het te maken product van begin- tot eindfase. Technieken die je tegen komt zijn elektrotechniek, hydrauliek, pneumatiek, persluchttechniek, besturingstechniek en robotica.


Wat wij bieden?
 • Je wordt breed opgeleid, krijgt goede scholingsmogelijkheden en je blijft je technisch ontwikkelen
 • Eén op één begeleiding
 • Prettige en informele werksfeer
 • Beloning conform cao kleinmetaal
 • Bij goed functioneren uitzicht op vast contract
Wat wij vragen?
 • Goed technisch inzicht
 • Zelfstandig werken en initiatiefrijk
 • Afgeronde technische MBO opleiding
  Een MBO 3 of MBO 4 Mechatronica/ werktuigbouwkunde/ mechanische operator is een pré
 • Woonachtig in de omgeving van Veghel
Solliciteren? Wees er snel bij!

Ben jij die toffe kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop ‘Solliciteer direct!’ en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.400 - € 2.600 p/m
Bedrijfsomschrijving BOUWEN. DAT IS EEN VAN DE DINGEN DIE WIJ DOEN.

Feelflex bouwt aan de juiste verbinding tussen onze flexwerkers en opdrachtgevers. We zijn op een persoonlijke manier betrokken bij het vinden van de perfecte match tussen werknemer en werkgever.

In een korte tijd hebben we onszelf weten te bewijzen als een betrokken en kwalitatief sterke partij. Sinds de start van Feelflex in 2014 zijn we in korte tijd flink gegroeid. Zo hebben we werknemers in dienst uit de disciplines: techniek, administratie, industrie & productie en transport & logistiek.

Wij zijn op zoek naar talent van diverse niveaus. Zo bemiddelen wij voor ongeschoold tot academisch personeel.

Koflexwerk is aangesloten bij de NBBU en NEN 4400-1, WKA, VCU en SNA gecertificeerd. Daarmee zijn wij een van de slechts 10% gecertificeerde uitzendbureaus in Nederland. Dit betekent dat wij ons houden aan gedragsregels die de integriteit van de uitzendbranche waarborgen. Zo kan jij ervan uit gaan dat je zorgeloos in zee gaat met een betrouwbaar uitzendbureau. Kortom: reden genoeg om eens contact met ons op te neme

lees meer

Contactpersoon Luc Bos
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Operator in Veghel