Vacature Medewerker Milieustraat - Veldhoven

Veldhoven

  • Baetsen Milieubedrijven Bedrijfsprofiel
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior niveau
  • Bijbaan
  • 6 - 20 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Als Milieustraat Medewerker ben jij de vraagbaak en het aanspreekpunt voor de inwoners van de gemeente waar je werkzaam bent. Daarbij hoort uiteraard kennis van de diverse afvalstromen die aangeboden mogen worden op desbetreffende Milieustraat, deze kennis krijg je vanuit onze organisatie uitgebreid aangeleverd en aangeleerd.
Voor de start in deze functie zul je vooral veel met de inwoners in contact zijn zodat alle afval stromen zo zuiver mogelijk worden aangeleverd en al bij de bron gescheiden worden, hiermee doe je veel kennis op van de diverse afvalstromen. Als dit allemaal goed loopt gaan we ook beginnen met het kassa systeem zodat je ook daar helemaal in thuis bent, en in de toekomst kan er gekeken worden naar ontwikkeling bijvoorbeeld voor medewerker KGA (klein gevaarlijk afval). mocht je uiteindelijk verliefd worden op het afvalvak kunnen we altijd kijken naar extra werk of overplaatsing binnen onze organisatie.

lees meer

Gestelde eisen representatief in uiterlijk en taalgebruik
gedreven het maximale te bereiken in bronscheiden
enthausiasmerend naar inwoners kan communiceren over circulariteit
graag buiten en geen stilzitter zijn
willen leren over het afval en recycle beroep
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Aantal uur per week 6 - 20 uur p/w
woensdagen van 13:00 uur t/m 16:00 uur en zaterdagen van 09:00 uur t/m 16:00 uur waarbij bij goed functioneren uitbereiding mogelijk is
Bedrijfsomschrijving Wij zijn een circulair bedrijf wat als voornaamste werken heeft het inzamelen en verwerken van afval.
Contactpersoon Dhr. Kuijpers
0621882105
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Logistiek Medewerker in Veldhoven